WOW: Se Stine Kronborgs vilde krop en uge efter fødslen - Her & Nu

WOW: Se Stine Kronborgs vilde krop en uge efter fødslen

Stine Kronborg er allerede 10 kilo lettere og kan fremvise en lækker krop.

Af Ritzau - 19. december 2016 kl. 10:37

For en uge siden blev den danske bodybuilder og tv-personlighed Stine Kronborg mor til sit første barn, og den nylige fødsel har gjort noget ved formen.
Det skriver den tidligere tv-vært til et billede på sin Facebook-profil. I den tilhørende opdatering giver hun sine fans og følgere et indblik i, hvordan hendes fitness-krop er kommet igennem graviditeten.
– Formtjek en uge efter fødslen. Jeg har tabt 10 kilo bare ved at få babyen ud. Min hud er lidt løsere, men ikke noget, jeg er bekymret for, skriver Stine Kronborg til billedet.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Sådan gik min fødsel
Den 37-årige realitydeltager understreger, at hun var klar over, at den hårde fødsel ville tære på kroppen. Nu vil hun fokusere på at fylde kroppen op med den nødvendige næring for både sin egen og sin lille søns skyld.
– Nu vil jeg arbejde på at tanke op igen, holde vægten og finde en god diæt for mig, der er næringsrig for baby, skriver hun til billedet.
LÆS OGSÅ: Gravide Stine Kronborg: Jeg er ikke klar til at blive mor
Jeg føler en kærlighed, jeg ikke vidste eksisterede
Stine Kronborg blev mor til den lille purk lørdag 10. december. Det er fitness-modellens første barn, og hun har besluttet sig for at holde faren hemmelig. Siden fødslen har den nybagte mor flittigt delt billeder af den lille dreng og opdateret om sin nye tilværelse som mor.
– Han er bare den fineste lille dreng, jeg har set. Jeg føler en kærlighed, jeg aldrig vidste eksisterede, skrev Stine Kronborg eksempelvis på sin Facebook-profil et par dage efter fødslen.
Stine Kronborg er kendt som både danser, tv-vært, realitydeltager og er desuden uddannet personligt træner.
Se billedet af Stine Kronborg en uge efter fødslen herunder, og se flere billeder fra fødslen og hendes graviditet i galleriet øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: VIDEO: Se gravide Stine Kronborg strippe
LÆS OGSÅ: Gravide Stine Kronborg: Jeg er vild med min krop

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.