WOW: Se 'Paradise'-Stinas vilde forvandling - Her & Nu

WOW: Se 'Paradise'-Stinas vilde forvandling

Den tidligere paradiso har efter mange års utilfredshed fået ordnet sine tænder, så hun nu har fået et helt nyt smil.

Af Emilie Holm Egebro - 4. november 2016 kl. 14:00

Når realitydeltageren Stina Bentsen Pedersen tænker tilbage, har hun altid været ked af sine skæve tænder.
I folkeskolen fik hun at vide, at hun ikke måtte få bøjle på, da tandlægerne mente, det ville være uforsvarligt, fordi Stina muligvis ikke kunne børste sine tænder ordentligt. Derfor sparede hun selv op og har nu fået sig et Coolgate-smil.
– Jeg bestemte mig for, at nu skulle jeg altså have rettet op på det. Jeg har derfor gået med bøjle de sidste fire måneder. Jeg skulle dog have gjort det for længe siden i forhold til hvor glad, jeg er blevet for det. Jeg elsker mit nye smil, siger Stina til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Det har kostet 17.500 kroner, men det er det hele værd. Før, jeg fik bøjle på, kunne jeg ikke lide at smile, da min skæve tand generede mig meget. Jeg kan derfor kun anbefale andre at få bøjle på, hvis de er kede af deres tænder. Mine tænder er dog stadig skæve i undermunden, men det er ikke noget man ser, når jeg smiler, så det generer mig ikke så meget.
Se før-og efterbillederne af Stinas tænder øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Stina om graviditet: Jeg glæder mig
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Stina: Sådan gik barnedåben
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Stina jubler: Jeg har fundet kærligheden
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.