WOW! Se Irinas VILDE gave til lillesøsteren

Irina Babenkos lillesøster får en vild gave, der er enhver Justin Bieber-fans drøm.

Af Jonas Sand - 15. december 2015 kl. 20:55

Forretningen kører godt for reality-baben og bloggeren Irina Babenko, men det er ikke kun hende selv, der får lov til at nyde godt af det. Også de nærmeste familiemedlemmer får glæde af det her i julen.
Især lillesøsteren Victoria, der bliver forkælet med en noget vild gave, som enhver Justin Bieber-fan vil elske. Hun skal til koncert med popstjernen, når han kommer til Danmark, men det er langt fra det hele, afslører Irina på sin blog.
Forskud op julegave
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Natascha Linea folder sig ud
– I går fandt jeg ud af, at der var mulighed for at købe sig til ‘The Ultimate #Purpose Experience VIP’-pakke for cirke 14.000kr, hvilken indeholder EN SELFIE MED JUSTIN BIEBER, koncertplads tættest på scenen og Justin, backstagetur og en masse andre goder, skriver Irina, der naturligvis har købt det til søsteren.
For at undgå, at søsteren selv købte billetter til koncerten, var Irina allerede nødt til at give hende gave i dag. Men søsteren er på ingen måde træt af, at hun må undvære en gave juleaften.
– Jeg var helt oppe at køre over det på hendes vegne, og hun var … JA, det kan I måske godt forestille jer, haha. Da jeg ringede til hende, skreg hun nærmest. Det bliver en fantastisk oplevelse for hende! slår Irina fast.
Om Irina også har tænkt sig at bruge så mange penge på resten af familien vides ikke, men i så fald kan reality-baben se frem til en ret dyr december.
Se flere billeder af Irina Babenko i galleriet over artiklen.
VIDEO: Se Irinas datter imponere
LÆS OGSÅ: Trist Irina: Allessia flytter ud
Irina i chok: Kæresten udsat for røveri
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.