WOW: Se Christianes krop en måned efter fødslen

Vi elsker hende, men vi hader hende også lidt for at være så smuk en måned efter sin fødsel.

Af Louise Vilsbøl - 28. oktober 2016 kl. 8:55

Christiane Schaumburg-Müller viste sig i går som typen, de fleste nybagte mødre misunder og hader en lille bitte smule. Godt og vel en måned efter fødslen flashede Christiane en række lækre billeder, hvor hun ikke alene ser fantastisk ud, hun afslører også, at hun kan passe samme tøjstørrelse som før sin graviditet.
– Såååå har ingen vægt hjemme af principielle årsager – men ifølge mit sidste besøg hos jordemoderen havde jeg for 4 uger siden taget 20 kilo på. Siden da har jeg svedt sindssygt meget, tisset meget, spist gluten med én hånd og siddet meget i en sofa. Jeg kan stadig ikke passe alle mine sko eller ringe. Men I’m back i min gamle tøj størrelse, så de kasser, der var pakket væk i 9 måneder, kan nu se dagens lys igen, skriver hun på sin Instagram.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Christiane viser sønnen frem
Christiane deltog i går ved uddelingen af Magasin Prisen ved Dansk Design Talent, og i den anledning var hun hoppet i en lækker rød Hugo Boss kjole, som sad lige i skabet på hendes slanke krop. Sønnen Constantin var med, mens Nikki Welsh og hendes team dullede den nybagte mor op. Mens Christiane var ude, hyggede Constantin sig med sin far der hjemme.
Vi elsker Christiane, men at være så lækker en måned efter sin fødsel burde altså medføre en eller anden form for straf. Eller hvad mener I? Se de smukke billeder af Christiane nedenfor.
LÆS OGSÅ: L.O.C.: Sådan er det at være blevet far

Røven er stadig flad men det var den sku også før!!!

A photo posted by Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) on

Glæden ved at blive glammet ???? #glamsquad @nicciwelsh

A photo posted by Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) on


Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.