CHOK! Teiturs udmelding: Skal få styr på mig selv

Teitur får på alle måde testet sine grænser.

Af Caroline Grønne Wigdal - 22. oktober 2020 kl. 10:00

Lige for tiden er Teitur Skoubo på alle måde på gyngende grund.

Ikke nok med, at han er i en periode af sit liv, hvor han er total uafklaret med sine følelser for Christel og for pigen Anna, der pludselig kom ind fra højre, men bliver han også sat på lidt af en prøve på sin date nummer to – som netop er sammen med Anna.

LÆS OGSÅ: Fik vild henvendelse: Emil i chok

Anna og Teiturs første date i ‘Singletown’. (Foto: Dplay)

– Mig og Anna skal helt klart på en tredje date og finde ud af, hvad der skal ske derfra. De andre behøver faktisk slet ikke blande sig i det, jeg går igennem lige nu. Jeg har fundet ud af, at det eneste, det handler om, det er mig og mine følelser. Hvad Christel gør, eller hvad de andre gør, det er lige meget. Nu handler det om, at jeg skal få styr på mig selv, siger Teitur, da han kommer hjem efter daten.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Her er endnu en deltager i ‘Ex on the Beach 5: All Stars’

Det hele kan man følge i ‘Sinlgetown’, hvor man kan se de to flirtende deltagere være i aktion i klatreparken GoMonkey i Søndermarken i København. Det er her, deres anden date foregår.

Her er det tydeligt, at Teitur ikke har det godt med at være oppe i 11 meters højde, og det er med rystende ben og meget modstand, at han kommer igennem klatrebanen.

Men det hjælper lidt på det hele, at Anna står for enden af banen. Adrenalinen i kroppen gør ikke, at den tidligere vinder af ‘Paradise’ glemmer alt om flirten med hende, for hun gør stadig stort indtryk på ham, og det lægger Teitur ikke skjul på.

LÆS OGSÅ: ENDELIG! Realitybabe viser kæresten frem

Se en nervøs Teitur i klippet herunder. Se hele afsnittet på Dplay søndag den 24. oktober klokken 10.00.  

Hør Teitur fortælle om sine følelser i klippet herunder. Se hele afsnittet på Dplay søndag den 24. oktober klokken 10.00. 

LÆS OGÅ: Kendt skuespiller: Jeg har haft bulimi i 10 år

 

Læs mere om