WOW: Så meget tjener løverne på ‘Løvens Hule’

Jacob Risgaard afslører, hvad løverne får for at sidde i ‘Løvens Hule’.

Af Rikke Lynge - 24. februar 2022 kl. 20:52

Har du også undret dig over, hvor mange penge Jacob Risgaard, Christian Arnstedt, Mia Wagner, Jan Lehrmann og Jesper Buch tjener på tv-programmet ‘Løvens Hule’ på DR?

Artiklen fortsætter under videoen af Mads Steffensen, der fortæller om sin podcast.

LÆS OGSÅ: ‘Løvens hule’-deltager i chok: Løven fortrød 

I podcast-serien ‘Hva så?!’ med Christian Fuhlendorff mødes komikeren med forretningsmanden Jacob Risgaard fra ‘Løvens Hule’ til en snak om løst og fast, og her forklarer Jacob, hvad de fem løver tjener for at være med i programmet.

– Vi får 0,0 kroner for at være med. Det er der også nogen, der har søgt agtindsigt i, afslører Jacob Risgaard i podcasten og fortsætter:

– Det er netop, fordi det skal være ærligt. Jeg er investor og ikke en vært, fortæller Jacob.

LÆS OGSÅ: Carolina har udviklet eget produkt: Hjælper Jacob Risgaard med at blive yngre

Jacob Risgaard har siddet som investor i ‘Løvens Hule i tre år, og i følge ham har kun én af de virksomheder, han har investeret i, haft et stort udbytte. Resten har investeret i at gøre virksomheden større, så han har ikke fået udbytte af de millioner, han har investeret – endnu.

– Hvis der er andre, der har lyst til at smide så mange millioner uden udsigt til, hvornår de skal komme tilbage, så good luck. Det hele er jo på papiret, før det er solgt. Det er ikke alt, der skinner, der er guld, fortæller Jacob.

LÆS OGSÅ: Kendispar afslører: Vi er kærester

Se ‘Løvens Hule’ torsdag kl. 20.00 på DR eller på DRTV.