WOW! Så meget tabte Thomas sig under 'Nybyggerne' - Her & Nu

WOW! Så meget tabte Thomas sig under 'Nybyggerne'

Der blev smidt en hel del kilo under optagelserne af ‘Nybyggerne’.

Af Emilie Holm Egebro - 18. marts 2018 kl. 19:55

Der bliver uden tvivl knoklet til den helt store gulvmedalje, når de fire par i de fire lejligheder i ‘Nybyggerne’ giver den gas for at nå de ugentlige opgaver. For der må siges at være travlt!
Parret i grøn lejlighed, Charlotte og Fredrik, har tidligere afsløret, at de tabte sig henholdsvis seks og syv kilo under optagelserne, fordi de spiste så lidt og arbejdede så meget. Men de er bestemt ikke de eneste, der tabte sig under de to måneders optagelser af programmet.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye landmænd
STORT GALLERI: Se alle Princess Nataschas vilde looks
– Jeg tabte mig otte kilo, mens vi optog. Jeg havde haft en rigtig god sommerferie, inden vi gik i gang, så den lagde vi lige bag os igen under ‘Nybyggerne’. Eller jeg gjorde, for Mike tager aldrig på, griner Thomas og fortsætter:
– Vi spiste enormt meget og usundt, men vi bevægede os bare super meget, og der var meget, der skulle bæres op til første sal. Jeg har taget lidt af det på igen nu, men mit tøj og især mine bukser sidder stadigvæk løst. Så jeg har været ude at købe lidt nyt for at have lidt, der sad ordentligt. Men når nu jeg er uddannet pædagogisk assistent og gerne vil uddanne mig videre til pædagog, er det dog meget praktisk med lidt løst tøj, når man arbejder med børn.
Se billeder af Thomas øverst i artiklen.
Se næste afsnit af ‘Nybyggerne’ tirsdag klokken 20.00 på TV 2.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Bolette og Jimmi har huset til salg: Vil have frihed
HOT NEWS: ‘Landmand’-par skal være forældre
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Charlotte og Fredrik: Sådan mødtes vi