WOW: Så meget har Melissa tabt sig efter fødslen

Den nybagte mor til to kan snart passe sine gamle bukser igen.

Af Lise Nygaard - 30. juni 2017 kl. 18:55

Tidligere på måneden på blev den forhenværende ‘Paradise Hotel’- og ‘Robinson’-deltager Melissa Nielsen mor til sit andet barn, datteren Mynte, som hun har fået med en anonym donor.
Under graviditeten tog realitystjernen 19 kilo på, hvilket er ingenting for Melissa, som under sin første graviditet tog 36 kilo på. Og det tyder på, at Melissa bare kan noget med vægten, som nu 11 dage efter fødslen kun mangler 13 kilo for at være tilbage på det normale.
– Jeg har ikke gjort noget for at tabe mig. Jeg skulle jo holde mig i ro efter kejsersnittet. Meget af det er bare væske nu, fortæller Melissa til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Sådan gik ‘Paradise’-Melissas fødsel
LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Jeg har fået to aborter
Kan ikke holde sig i ro

Der går ikke lang tid, før Melissa er tilbage i topform. Foto: Privat


Men Melissa kan snart heller ikke holde sig i ro meget længere, og hun begynder lige så stille at træne igen i den kommende uge.
– Jeg starter ud med stille gang og cykling – ingen styrketræning endnu. Det er de første ti dage, hvor risikoen for at arret går op er størst, fortæller hun.
Udover datteren Mynte har Melissa sønnen Mason sammen med sin ‘Robinson’-kollega og ekskæreste Mikkel Serwin. Melissa har valgt at få sit andet barn med en anonym donor, da hun ikke ønsker, at endnu et barn skal risikere at ende som skilsmissebarn.
LÆS OGSÅ: Chokeret Melissa: Mason må ikke beholde julegaverne fra Mikkel
LÆS OGSÅ: Er Melissa blevet kærester med Mads fra ‘Dagens mand’?
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.