WOW! Så meget har 'Bagedyst'-Ditte tabt sig på 10 uger

Ditte Julie Jensen, kendt fra ‘Den store bagedyst’ 2015, har været under vingerne på Gustav Salinas de sidste 10 uger.

Af Louise Andersen - 13. september 2017 kl. 10:44

Det er ikke småting, der er sket med ‘Bagedyst’-Dittes krop i løbet af de sidste 10 uger, hvor Gustav Salinas har haft hende under kærlig træningsbehandling. Det afslører Ditte på sin blog.
– Det er lykkedes mig at smide 4,2 kg, tabe i alt 26 cm og smide en tredjedel af mit fedt. Min fedtprocent er nu på 15,1 % – jeg kan slet ikke forklare, hvor STOLT jeg er! Jeg er blevet så glad for min krop, min styrke og min vilje, skriver Ditte på sin blog.
LÆS OGSÅ: Smukke’ Bagedyst’-Ditte fik sin Marck
Men Ditte er ikke kommet sovende det flotte, flotte resultat.
– Jeg har knoklet som en gal, løbet som en gal, spist efter et kostprogram og været så GLAD hele vejen igennem. Træningen har fyldt meget, men det har givet mig energi, en stærk krop, og så har jeg mødt en dreng, som jeg faktisk synes er helt igennem herlig, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Gustavs vilde fødselsdagsfest
Ditte blev gift i weekenden, og brylluppet var en rigtig god motivation.
–  Jeg opsøgte Gustav i forbindelse med brylluppet, idet jeg drømte om at få en stærkere krop efter to fødsler, smide det sidste mavefedt (NOT!!!). Jeg følte helt ærligt ikke, at jeg kom med noget, der som sådan skulle smides, men derimod en krop som skulle strammes op. Brylluppet og kjolen var den bedste motivationsfaktor, og Gustav skulle hjælpe mig, skriver hun.
Du kan se Dittes flotte resultat i galleriet øverst, og ellers kan du læse hele indlægget her.
LÆS OGSÅ: Lykkelig Gustav Salinas i babylykke: Hvad skal jeg kalde hende?
LÆS OGSÅ: ‘Den store bagedyst’-Ditte: Droppede kontakt med tidligere bage-vinder
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.