WOW: Så mange tatoveringer har Teitur fået efter 'Paradise' - Her & Nu

WOW: Så mange tatoveringer har Teitur fået efter 'Paradise'

Teitur har siden ‘Paradise Hotel’ fået intet mindre end seks tatoveringer, men de har alle en dybere betydning (næsten).

Af Rikke Lynge - 2. januar 2020 kl. 10:37

Vi mødte Teitur Skoubo første gang i seneste sæson af ‘Paradise Hotel’. Dengang havde den humoristiske færing ikke en eneste tatovering, men det må man sige, at han er kommet efter siden. På Teiturs krop er nu ikke mindre end seks tatoveringer, hvoraf de fleste fylder godt på den ellers muskuløse krop.
Selvom alle tatoveringer er forholdsvis nye, så er der tænkt over hver enkel, og alle tatoveringer har en særlig plads i Teiturs hjerte. Til Realityportalen har Teitur uddybet betydningen af hver tatovering.
LÆS OGSÅ: Her er ‘Paradise’-vindernes råd til de nye paradisoer
– Min første tatovering er ‘PH MMXIX’ som er på venstre ankel. Den blev lavet sammen med drengene fra Paradise, som jeg havde det bedst sammen med (Jonass, Casper, Sami og Thomas).
Det er et minde om mit fantastiske ophold på Paradise Hotel. MMXIX betyder 2019.

Teiturs første tatovering er et minde fra ‘Paradise’ (Foto: Privat)


– Min anden tatovering er den, som er på min skulder. Den viser en dame, som holder en maske “two face”. For mig har det den betydning, at man altid skal passe på, hvem der er bag masken. Alle mennesker er ikke, som de udgiver sig for at være.
LÆS OGSÅ: Vild sexafsløring: ‘Paradise Hotel’-stjerner har haft en femkant

Teiturs anden totovering, som minder ham om, at alle ikke er lige loyale (Foto: Privat)


Efter det kom timeglasset på indersiden af underarmen.
– Tatoveringen er til for at minde mig om, at tiden vi har ikke varer for evigt! En dag løber den ud. Derfor har jeg valgt at få timeglasset. Jeg skal minde mig selv om, at jeg skal nyde hver en dag og gøre alt, hvad jeg kan for at leve mit liv fuldt ud.

Teiturs tredje tatovering minder ham om at huske at nyde livet. (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vært søger hjælp: Jeg har et problem
– Næste projekt var så ydersiden af underarmen. Der fik jeg lavet en løve med kongekrone. Det er fordi, mit stjernetegn er løve, og fordi at selve løven er jo kongen i junglen (det er jo fedt).

Teiturs fjerde tatovering, som symboliserer kongen i junglen (Foto: privat)


– Til sidst har jeg nu fået lukket indersiden af overarmen, hvor Færøerne selvfølgelig har fået sin plads efterfulgt af et skib, som er et symbol om min elskede far, og øverst er et kompas. Kompasset er der, fordi at jeg elsker at rejse og opleve verden.

Teiturs femte tatovering, der minder han om Færøerne og sin far (Foto: Privat)


Teiturs sidste tatovering er måske den mindst velovervejede, men man må alligevel formåde, at den betyder en hel del.
– Når ja! Så var der også den fra Sunny Beach i summers, hvor Anne og jeg fik en venne-tatovering, da vi var pisse stive.

Teiturs tatovering fra Sunny Beach, der minder ham om veninden Anne (Foro: Privat)


Hvornår Teitur skal have sin næste tatovering, og hvad den kommer til at betyde, det ved vi endnu ikke, men eftersom Teitur kun lige er begyndt at fylde bagagen med realityoplevelser og stadig brænder efter flere, så er der nok inden længe et nyt minde, der skal dokumenteres et sted på kroppen.
DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn
LÆS OGSÅ: Gunnvør: Jeg er forelsket