WOW! Så mange penge har Bendtner tabt på huset

Bendtner må sande, at han taber penge på huset.

Af Rikke Lynge - 6. januar 2022 kl. 17:01

Nicklas Bendtner blev hentet til den norske klub Rosenborg i 2017, og i den forbindelse købte Nicklas et hus, hvor han skulle bo, mens han spillede for klubben. Der var skrevet en treårig kontrakt, men allerede i 2019, blev Nicklas solgt videre til FCK, men huset er ikke kommet videre før nu.

– Nu er huset solgt, og det er jeg totalt glad for. Jeg indkasserer nogle penge for det, og de skal egentlig bare gå til ombygning af det her hus, fortæller Bendtner i programmet ‘Bendtner & Philine’ på discovery+.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Bendtner var glad for at spille i Rosenborg, hvor han købte et hus til 13 millioner, men det blev ikke en god forretning.

– Hvis jeg havde boet der i tre år og havde solgt det med en fed gevinst eller en lille gevinst, så havde det været kanon fedt, men det var ikke sådan, det endte, fortæller Bendtner.

LÆS OGSÅ: Ditte Julies flyttemareridt: Har intet sted at bo

Huskøbet i Norge endte for Bendtner med at blive et mareridt.

– Først hade jeg skadedyr, som jeg skulle udrydde. Så var huset på markedet et år – af og på, for prisen var svær at fastsætte. Så jeg er bare glad for, det er overstået nu, selvom jeg tabte 800.000, fortæller Bendtner.

LÆS OGSÅ: Store ændringer i ny sæson ‘Forsidefruer’

Se klippet herunder og se hele afsnittet på discovery+.

Læs mere om