WOW: Så godt er det gået med Gustavs kogebøger

Alting tyder på, at Gustavs seneste bog ‘Fra Fat til Fabulous’ er en stor succes.

Af Louise Andersen - 10. januar 2019 kl. 7:25

Gustav Salinas har det med at overraske, og siden Gustav for første gang tonede frem på skærmen i TV 2-udgaven af ‘Dagens mand’ tilbage i 2008, er det kun gået fremad for den tidligere realitystjerne. Senest har Gustav Salinas investeret i et fitnesscenter i Hillerød, og det er gået hen og blevet en stor succes. Det samme må siges om hans seneste bogprojekt med kogebogen ‘Fra Fat til Fabulous’.
– Det er gået over al forventning. Jeg havde ikke regnet med det, men jeg er dybt taknemmelig, siger Gustav til Realityportalen om den overvældende interesse for bogen.
Gustav vil ikke ud med præcis, hvor mange bøger, han har solgt, men alting peger i retning af, at det ikke er få.
– Jeg har solgt mange! Der er i hvert fald snart udsolgt af første oplag, så der skal trykkes nogle flere. Det er simpelthen så vildt. Men jeg arbejder altså også virkelig hårdt for at nå mine mål, og når jeg så når dem, så sætter jeg mig et nyt. Jeg bliver nok aldrig helt tilfreds, siger Gustav.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk og kæresten har gjort det forbi

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Nyt fitnesscenter på vej

Nu er bogprojektet søsat, og straks kaster Gustav sig over et nyt projekt. Han har nemlig planer om, at hans nuværende fitnesscenter ikke skal være hans eneste.
– Alle de penge, jeg tjener, dem lægger jeg til side. Jeg vil gerne åbne et nyt fitnesscenter i år, så det går jeg og kigger efter lokaler til. Jeg vil gerne undgå at låne alt for meget, så jeg sparrer helt vildt. Det kommer til at ligge i København, så jeg går lige nu og leder efter lokaler, fortæller han.
Det bliver spændende, om 2019 bliver året, hvor Gustav kan kalde sig for dobbelt op på fitnesscenter-ejer.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-mor afbrød forlovelsen: Nu har parret fundet sammen igen
Du kan herunder se et billede af alle de kogebøger, Gustav har pakket til forsendelse:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Jeg er fuldstændig overvældet og evigt taknemmelig for jer der har købt min nye kogebog “Fra Fat til Fabulous” over de sidste 3 dage. <3?? Så har jeg pakket anden forsendelse!???? . Hver eneste krone tjent bliver sparret op, så jeg kan udleve min største drøm, nemlig at åbne et træningscenter i København, som I selvfølgelig får gavn af. For som jeg siger, er mit center ikke mit, men jeres, for uden jer er jeg ingenting. ❤ . Lad dig aldrig nogensinde slå ud, for du er meget stærkere end du tror! Det er præcis den tankegang jeg arbejder med, med mine onlineklienter. Hvis de ikke har succes, har jeg heller ikke succes, og derfor går jeg hele vejen for mine klienter. ❤ . FitnessNu – det er aldrig nogensinde for sent. ?? . Her er linket til min nye kogebog “Fra Fat til Fabulous”: . ➡ https://fitnessnu.nu/product/fra-fat-til-fabulous/ . . #fitnessnu #etlivudentilsatsukker #easis #sundhed #velvære #fattilfabulous #frafattilfabulous #vægttab

Et opslag delt af Gustav Salinas-Online Coach (@gustavsalinas) den


LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus: Her er status på mit Afrika-bryllup
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Dansk realitypar er blevet forældre