SE BILLEDERNE: Så flotte er Camilla Framnes' nye bryster - Her & Nu

SE BILLEDERNE: Så flotte er Camilla Framnes' nye bryster

Camilla Frames viser stolt sine nye, smukke bryster frem.

Af Louise Vilsbøl - 7. april 2016 kl. 09:00

For tre uger siden lagde Camilla Frames sig under kniven på Nygart Privathospital, hvor hun fik lavet nye bryster, og nu viser hun stolt resultatet frem – se billedet og billederne af hendes store forandring i galleriet øverst i artiklen.
I et indlæg på sin blog fortæller den unge mor om sit forhold til de nye bryster, og her lægger hun ikke skjul på, at hun er godt tilfreds med resultatet.
– JEG er så ovenud lykkelig, de er simpelthen bare så flotte mine bryster, de er 10.000 gange pænere nu end nogensinde før, af hvad jeg kan huske ti hi. Jeg føler mig som en rigtig kvinde igen, og glæder mig sindssygt meget, til jeg skal ud og købe nyt undertøj, for ikke at nævne bikini, som jeg bare kan vælge og vrage, fordi mine bryster kan bærer det hele, skriver hun og uddyber:
– Det bliver en helt speciel sommer for mig, både fordi jeg har tabt mig, og fordi jeg føler, jeg kan gå i noget anderledes tøj, som sidder godt, og jeg føler mig tilpas i. Men også fordi, jeg har fået et bryst, som sidder, hvor det skal, og skal ikke være bekymret for, de springer ud nogen steder.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes efter VILDT vægttab: Sådan har jeg tabt mig
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes afslører: Sådan er mit forhold til fædrene
Den brystoperation, som Camilla Framnes, har fået lavet inkluderer et løft, og den koster 53.000, hvis man skal have den lavet på Nygart Privathospital i København, hvor Camilla fik lavet sine nye bryster. Selvom det er mange penge, så understreger hun dog, at det er ALLE pengene værd.
LÆS OGSÅ: VIDEO: Kom helt tæt på Camilla Framnes’ brystoperation
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.