WOW: Så meget tog Kira Eggers på i 'Min fede træner'

Det var ikke de ekstra kilo, der generede Kira Eggers, det var noget helt andet.

Af Lise Nygaard - 16. maj 2017 kl. 19:35

Den personlige træner Kira Eggers er en af de fede trænere i TV3-programmet ‘Min fede træner’. Kira har levet af sin krop i mange år, først som nøgenmodel og nu som personlig træner og kostvejleder. Hun har derfor været afhængig af en flot krop og har altid trænet meget, hvilket kom hende til gode, da hun skulle tage de mange kilo på til ‘Min fede træner’.
– Jeg var virkelig glad for, at jeg havde en stærk krop, inden jeg tog på. Jeg tror, det var derfor, det var så nemt for mig at tabe mig igen. Mine ben og balder var stramme hele vejen, det var faktisk kun på min mave og mine arme, man for alvor kunne se kiloene, fortæller Kira til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang “løj” om graviditet
Billederne taler for sig selv. Kira endte med at tage 17,4 kilo på i alt, og hun ser meget gravid ud, og hun fortæller, at mange troede, at hun faktisk var gravid. Men det var ikke det, at Kira så anderledes ud, der generede hende mest, men det at hun ikke kunne fortælle folk, hvad der skete.
– Der værste var faktisk, at man jo godt ved, hvad folk tænker. Jeg havde ikke lyst til at spise fed mad, når jeg var ude, fordi folk tænker “burde du spise det? Du burde tabe dig i stedet” – for det tænker folk. Det var svært, at jeg ikke kunne rejse mig og råbe: “Jeg har styr på det, det er bare en fase. Jeg skal nok blive fit igen”, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Derfor kunne Frederik Fetterlein ikke fortsætte i ‘Min fede træner’
Henvendelser fra folk der gerne vil tage på
Kiras deltagelse i programmet har ikke ændret hendes syn på overvægtige, men hun har til gengæld fået indsigt i en helt ny problemstilling i forhold til arbejdet med kroppen, og efter sin deltagelse har hun fået mange henvendelser fra folk, der gerne vil have hjælp til at tage på.
– Jeg har fået øjnene op for, hvor svært det kan være, hvis man for eksempel gerne vil tage på, men bare ikke kan, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Andreas forladt af ‘Min fede træner’: Frederik skylder
Kira havde også sine problemer med at tage på, men det skyldtes delvist Kiras valg om at spise plantebaseret. Det betyder, at hun har fravalgt kød og mejeriprodukter, som jo er der, de høje kalorietal gemmer sig, men heldigvis kunne Kira få kalorierne fra anden side.
– Jeg drak weight gainer som mållemmåltid. Sådan en portion indeholder 600 kalorier, og dem drak jeg cirka fem af om dagen, så jeg indtog 3000 kalorier i ren weight gainer og cirka 3000 kalorier i almindelig mad, fortæller Kira, der der selv skal indtage 2000 kalorier om dagen.
Kira og hendes ‘Min fede træner’-makker, Henrik, ses stadig og træner stadig sammen.
– Vi følges ad hele vejen, siger hun.
Se de vilde billeder af Kira i galleriet øverst i artiklen
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard: Derfor sagde jeg nej til ‘Min fede træner’
LÆS OGSÅ: Kira Eggers om deltagelse i fedme-projekt: Jeg fortryder intet
LÆS OGSÅ: Gustav Salinas: Nej tak til ‘Min fede træner’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.