Rob Kardashian sætter Blac Chyna på plads: Disse vilde regler skal hun følge

Efter rygterne om et brud har Rob Kardashian opstillet en række vilde regler for sin forlovede.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 29. juli 2016 kl. 16:55

Det kom for nyligt frem, at forholdet mellem Rob Kardashian og Blac Chyna skranter. Der var ellers udsigt til både bryllup og barndåb, men efter Rob Kardashian slettede alle billeder af ham og Blac Chyna på sin Instagram, gik rygtet på, at de var gået fra hinanden.

(Foto: All Over)

(Foto: All Over)


Det lader dog ikke til at være tilfældet. Reality-dronningen Kris Jenner kom parret til undsætning, men hun gjorde det samtidig klart overfor Rob Kardashian, at han skal få styr på forholdet og sin forlovede, skriver radaronline.
– Rob Kardashian satte Blac Chyna på plads. Fremover vil han have Blac Chynas kodeord til hendes telefon, og hun skal samtidig spørge ham, hver gang hun vil lægge noget op på de sociale medier, fortæller en kilde tæt på familien til radaronline.
GALLERI: Kardashian-familien FØR de blev superstjerner
Kris Jenner skal styre tingene
Men det stopper ikke her. Parret er i fuld gang med optagelserne til deres nye reality-show ‘Rob & Chyna’, og de penge, der ruller ind på kontoen efter programmet, skal de ikke selv administrere.
– Rob Kardashian har sagt til Blac Chyna, han synes, Kris Jenner skal stå for at styre deres finanser fremover. Det er endnu ikke sikkert, men Blach Chyna kan ikke gøre noget, fortæller kilden til radaronline.
Meget tyder på, at Blac Chyna har accepteret Robs krav, da hun vil gøre næsten alt for at blive sammen med reality-stjernen.
LÆS OGSÅ: Far afslører kønnet på Kardashian-baby
LÆS OGSÅ: Blac Chyna viser Kardashian-baby frem
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.