WOW! Realitystjerne ligner denne kendis

Har du også tænkt på, at der er noget ved reality-deltageren, der minder om en anden kendt person?

Af Caroline Grønne Wigdal - 27. oktober 2020 kl. 12:58

Hvis du også har bemærket, at der er noget bekendt ved ‘Singletown’-deltageren Mick Skov, så er du ikke den eneste. For siden han og kæresten Freja meldte deres ankomst i penthouselejlighederne i ‘Singletown’, er det i realitydeltagerens indbakke strømmet ind med beskeder og kommentarer fra folk, der lige ville gøre ham opmærksom på, hvem han ligner.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par er blevet gift

Det er dog ikke første gang, Mick får at vide, at han ligner den danske sanger og sangskriver, 36-årige Mads Langer.

– Jeg har næsten altid hørt for, at jeg ligner Mads Langer. Jeg ved ikke, om det skyldes det faktum, at vi begge er meget tynde, eller at vi begge er fra Skive. Men efter jeg fik krøller, og især efter ‘Singletown’ er det gået meget amok med henvendelser omkring det, forklarer Mick til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Rachel efter svært brud: Hjem til mor

Ligner Mads Langer og Mick Skov hinanden?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Mads Langer og Mick Skov. (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Hilda gav 13-årige Johanne sine pladser til ‘Vild med dans-Knæk Cancer’

Mick kan for tiden følges i ‘Singletown’, hvor han sammen med Freja tester parforholdet. De to mødte hinanden gennem Instagram tilbage i foråret, da Danmark var lukket ned, og allerede fra første øjeblik var der kemi, selvom de i begyndelsen kun kunne facetime og skrive samme.

Nu er parret så med i den ultimative kærlighedstest, fordi de begge har oplevet at blive såret og psykisk nedbrudt i tidligere forhold.

LÆS OGSÅ: AV! Så hård er Teitur mod Christel

Læs mere om