WOW! ‘Paradise’-deltager opereret: Ikke til at se

Louise fik fjernet noget fysisk fra sin krop, men for hende betød det også meget psykisk.

Af Linnea Thorseth - 26. maj 2022 kl. 9:00

Uafhængig af køn, seksualitet, størrelse, etnicitet osv., er der plads til dig i det nye ‘Paradise’. Denne sæson handler i høj grad om accept og forståelse af alle mennesker og ikke mindst sig selv sig.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Louise fortæller om sin deltagelse i ‘Paradise’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe flytter til udlandet

aftenens afsnit er det Louises tur til at åbne op for en hård tid i sit liv.

– Hver gang jeg så det løse hud, mindede det mig om en tid med overspisning og isolering, fortæller Louise, som har fået foretaget tre hudreducerende operationer efter et større vægttab. Samtidig understreger hun, at der intet galt er med løst hud.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’ starter med et brag: Deltagerne i chok

Louise har tidligere haft et dårligt selvbillede, men for at lave om på det, har hun en klar strategi.

– Når jeg tænker og taler grimt om mig selv, prøver jeg at sige til mig selv, at jeg skal tale til mig, som var jeg min egen bedste veninde, fordi man ville aldrig nå til de tanker, om sine egne bedsteveninder, fortæller hun til Melichiya og Sidsel, som er enige.

LÆS OGSÅ: Patrick Weber sendte besked til Teitur: Jeg redder dig

Louise er 30 år og fra Odense. Desuden er hun storesøster til den tidligere ‘Paradise’-deltager Mathias Hjort.

Følg med i det nye ‘Paradise’ på Viaplay