WOW: 'Paradise'-Casper og Türker får tatoveret kniven i ryggen

Nu er det helt sikkert for de to ‘Paradise’-hunks, at Türkers bedrag aldrig vil blive glemt.

Af Caroline Grønne Wigdal - 17. januar 2020 kl. 15:03

Det kom vist bag på de fleste, at Türker havde lavet hemmelige planer og valgte den pige fra, som Casper lige var blevet så glad for. Valget fik Casper til at blive fornærmet og iskold, og lige der blev det for ham afslutningen på 12 års venskab.
Hjemme i Aarhus, hvor de begge bor, er der dog ikke længere krig mellem de to paradisoer. Faktisk har de fået en fælles tatovering på hver ankel.
– Tatoveringen er et ironisk minde, vi har sammen. Türker forrådte mig på hotellet, men vi begge to ved også, at det er et spil. Og jeg anerkender, at det er godt spillet, slår Casper fast over for Realityportalen.
LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor var ‘Paradise’-Anna så irriteret på Christoffer 

Türkers tattoos. (Foto: Privat)


Den ene tatovering viser kniven, som Türker den aften placerede i ryggen på Casper, samt den andens forbogstav. Tatoveringen på den anden ankel viser tallet 12, som er længden i år på venskabet.
– Kniven er efterhånden gået hen og blevet et symbol på vores venskab. Vi joker altid med, at vi skal trække en kniv ud af ryggen på hinanden – den joke er Daniel faktisk også med i. Det vil man forstå, når man ser, hvordan spillet udvikler sig nu her, siger Türker til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Drama på ‘Paradise’: Det kys skulle aldrig være sket
– I dag har vi det så godt sammen. Vi griner af alt, der bliver vist på skærmen, fortæller Casper.

Caspers tattoo. (Foto: Privat.)


De to ‘Paradise’-hunks lærte hinanden at kende gennem Türkers fætter, som boede i opgang med Casper, og de fik især en godt relation til hinanden gennem fodbold, som de ofte spillede sammen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’s hotteste par ændrede planer i sidste sekund
– Vi har ikke altid været vildt tætte, og der er nogle gange gået et år mellem, vi har set hinanden. Men alligevel har vi været tætte, for vi har altid snakket godt sammen. I dag er vores venskab godt igen, og nu har vi jo også den her ‘Paradise’-oplevelse tilfælles, siger Türker.
LÆS OGSÅ: UPS: Paradiso bestikker kæreste efter at have været sammen med en anden