WOW: ‘Paradise’-babes i slåskamp

Der er lagt op til en intens kamp mellem de to tidligere paradisoer.

Af Anna Løwe - 14. juni 2021 kl. 17:03

De tidligere paradisoer Camilla Nederby og Sheena Rodriguez skal mødes i bokseringen i det populære program ‘Stjerneboksning’ til september.

Det afslører de begge på deres Instagramprofiler, hvor de også fortæller lidt om deres forberedelser til kampen.

LÆS OGSÅ: DR søger deltagere: Er du den nye realitystjerne?

– Da jeg blev spurgt, var der kun tre og halv måned til, forklarer Camilla, der først troede, invitationen var til 2022.

– Jeg havde egentlig tænkt, at jeg skulle fokusere på min styrketræning, men i stedet er jeg nødt til at tabe mig 3-4 kg, da der kun må være cirka 3 kg imellem os, når vi skal mødes i kamp, tilføjer hun, og til Realityportalen fortæller hun, at det ikke bliver noget problem.

LÆS OGSÅ: Efter krig med paradisoer: Det hele var fake

Bitch fight

Camilla har dog ikke haft de bedste forudsætninger for træningen, da hun blev ramt af corona kort efter, hun havde takket ja til at deltage.

– At jeg bliver hårdt ramt af corona lige efter, og er sengeliggende i næsten to uger og nu kun har tre måneder til at træne op, synes jeg selvfølgelig er lidt stressende, fortæller hun Realityportalen og fortsætter:

– Men jeg kæmper selvfølgelig alt, hvad jeg kan og vil give mig 100%. Når jeg siger ja til noget, så dedikerer jeg mig også til det!

– Sheena er en megasej tøs, og hun træner virkelig godt, så jeg glæder mig til at møde hende til en bitch fight i ringen.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Graviditet var ikke planlagt

LÆS OGSÅ: Rikke i ærlig udmelding: Det mener jeg om deltagerne i ‘Paradise’

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Stjerne Boksning (@stjerneboksning)

Læs mere om