WOW: 'Paradise'-babe har smidt 15 kilo

Siden Amanda Palm lagde det vilde liv på hylden, har hun smidt 15 kilo og er blevet meget gladere.

Af Louise Vilsbøl - 21. juni 2016 kl. 8:59

Da Amanda Palm deltog i ‘Paradise Hotel’ sæson 10 i 2014 var hun ikke tilfreds med sin krop. Hun var lige blevet student og besluttede sig impulsivt for at melde sig til programmet, så hun nåede ikke at komme i bikini-form, inden hun drog til Mexico.
– Da jeg ikke gik op i træning og mere druk og sjov, som mange i den alder gør, så er det klart, at min krop var en smule usund, og jeg var ikke tilfreds med min krop. Jeg skal også passe på med, hvad jeg siger, for jeg var ikke tyk, men jeg følte mig småbuttet, og jeg var ikke tilpas i bikini – lad mig sige det sådan, skriver hun på sin blog.
Ved afgangen vejede den 167 cm høje paradiso 57 kilo, men festerne i Mexico og de efterfølgende fester her hjemme satte sig på sidebenene.
– Jeg tog meget på i den her tid, faktisk tog jeg 11 kilo på. Jeg var oppe at veje 68 kilo. Min hud var grim, og jeg husker tydeligt, at til sidst ville jeg ikke gå i noget tøj ud over store striktrøjer og leggings, fordi min mave var blevet stor – det samme var mine arme. Jeg skammede mig over at veje så meget, skriver hun på bloggen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Amanda: Sådan falt jeg for Frederik
Livet i København skulle slutte
Til sidst var Amanda så utilfreds med sin krop, at hun besluttede sig for, at det usunde liv i København skulle slutte. Hun vendte derfor tilbage til Silkeborg, hvor hun kom fra, og begyndte med det samme at spise sundt, træne og at droppe alkoholen, og den nye livsstil gav pote i løbet af 2-3 uger.
– Jeg tror, jeg tabte 5 kilo på disse uger. Jeg havde det pludseligt meget bedre med mig selv og vidste, at jeg var helt færdig med det vilde liv i København, fastslår hun og fortsætter:
– Da jeg mødte Frederik (hendes kæreste, red.), vejede jeg ca. 61-62 kilo. Han gik meget op i kost og træning på dette tidspunkt, hvilket også motiverede mig til at starte i fitness i Aalborg, skriver hun.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’: Amanda og Henrik har sex
I dag er jeg tilfreds med min krop
Amanda og Frederik har dannet par i snart to år, men for hende er der ikke kommet kæreste-kilo på sidebenene, som man ellers så ofte ser – det er faktisk gået i den anden retning, afslører hun med nogle flotte billeder af sig selv, som kan ses øverst i artiklen.
– Det er først de sidste par måneder, man virkelig har set den store forskel. Jeg er meget glad og tilfreds for min krop i dag, og jeg ønsker bestemt ikke, at jeg taber mig mere! Jeg er nede og veje 52-53 kilo i dag, og det, synes jeg selv, passer godt til mig højde og min krop, skriver hun. Men der er dog en ting, hun stadig arbejder på i forhold til kroppen.
– Hvis jeg skulle ændre noget ved min krop, skulle det være, at jeg kunne blive en smule mere trænet, end jeg er nu. Men det prøver jeg også at arbejde på. Jeg er ærligt ikke så fikseret af min vægt, så længe jeg bare er tilfreds med min krop.
Overfor Realityportalen fortæller Amanda, at hun faktisk ikke ville have noget imod at tage på i vægt, hvis det drejer sig om muskler. Det vigtige er bare, at hun stadig ser sund, feminin og naturlig ud, så hun har heller ikke lyst til at være for muskuløs.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Amanda stråler: Jeg er et perfekt sted i livet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.