WOW! Over halvdelen af ‘Paradise’-deltagerne i stor fare

Spillet er i fuld gang inde på det luksuriøse hotel.

Af Linnea Thorseth - 22. juni 2022 kl. 8:00

Stjernehimlen er fascinerende, uendelig og en smule skræmmende, for hvad lurer egentlig derude af uopdagede fænomener og farer, som menneskeheden endnu ikke kender til. Ugen på ‘Paradise’ står i stjernehimlens tegn, som umiddelbart er et af de smukkere fænomener, men da et krater rammer det luksuriøse hotel, får piben en anden lyd.

LÆS OGSÅ: Legendarisk paradiso afslører graviditet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Realityportalen møder Titania til snigpremieren på ‘Paradise’.

– Titania, du har ingen partner og er derfor i stor fare, men du er ikke alene. Du skal nu starte en farlig stjerneregn. I krateret ligger seks dødsstjerner, du skal nu selv tage en dødsstjerne og give en dødsstjerne videre til den person, du ønsker skal sættes i fare sammen med dig, læser Titania op, og brevet fortsætter:

– Derefter giver denne person den næste dødsstjerne videre. Sådan fortsætter det til alle seks dødsstjerner er givet ud. De personer der ender med en dødstjerne er alle i stor fare.

LÆS OGSÅ: SE SERIEN: Ulven Peter er tilbage på skærmen

Seks personer i fare

Det vil sige, at seks ud af de 11 personer, som lige nu er indlogeret på hotellet er i stor fare.

– Det er vildt, at det er seks personer, der kommer til at stå i fare. Det er virkelig mange personer. Hvad fuck betyder det her?, lyder det fra en frustreret Zilas.

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

Se klippet, hvor Titania læser brevet op i artiklen her og se hele afsnittet på Viaplay kl. 16.00.