WOW: 'Nybygger'-par har smidt 25 kilo efter programmet - Her & Nu

WOW: 'Nybygger'-par har smidt 25 kilo efter programmet

Cecilie og Jonas tog en stor beslutning, da de vendte tilbage fra optagelserne til programmerne.

Af Pernille Hahn Hauberg - 2. marts 2017 kl. 10:25

Beboerne i det røde hus på Nybyggervejen, Cecilie Handberg, 28, og Jonas Henriksen, 27 prioriterede god mad og hurtig energi, da de på alle tider af døgnet knoklede for at få de respektive rum i drømmehuset klar til tiden. Efter at være kommet tilbage til hjemmet i Søborg, er der kommet helt andre boller på suppen.
– Efter optagelserne konstaterede Jonas, at han var blevet lidt småtyk, og det var jeg egentlig også og har altid været det. Så nu prøver vi det af og ser, hvordan det går. Hvis det er lige til, og vi synes, det er fedt, uden at det bliver en sur tjans at veje sig en gang om ugen, så lad os prøve det af. Så længe vægten går nedad, så er det jo sjovt, siger Cecilie til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Nybygerne’-Christel og Johan: Godt vi ikke vandt huset
– Vi skar bare alle de der usunde ting væk, da vi kom hjem. Vi gad slet ikke at spise det, fordi vi havde fået så meget usund mad derovre (i Aalborg, red). Nu spiser vi i bund og grund bare fornuftigt, så det er ikke nogen kur. Vi spiser bare kun grøntsager og kød, og så begynder det at rasle af. Det er sgu dejligt.
Parret har længe villet tabe sig men har manglet den motivation, programmet endte med at give dem, og nu har livsstilsomlægningen endelig båret frugt.
– Til sammen har vi tabt 25 kilo. Jeg har tabt 14 et halvt kilo, og Jonas har tabt otte og et halvt kilo, fortæller Cecilie.
LÆS OGSÅ: Cecilie og Jonas er uenige med dommerne
Klar til børn
Som folkeskolelærer er Cecilie vant til børn, og hende og Jonas drømmer om at få deres egne. Faktisk er de allerede i gang.
– Jeg er ikke længere på p-piller. Så må vi se, hvornår der sker noget. Hver gang jeg får min menstruation, så ved vi jo, at der ikke er sket noget. Men vi vil rigtig, rigtig gerne have børn og allerhelst nu. Men ting skal også have lov at tage den tid, de tager. Nu prøver vi det af, og så må vi se om en måned eller to. Hvis ikke der er sket noget, må vi gå til en læge og forhøre os, siger Cecilie.
– Det er sindssygt frustrerende, fordi vi er jo utålmodige. Eller jeg er meget utålmodig, siger Cecilie og griner.
LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-Anne taler ud om udfordringerne i forholdet til Todd
Selvom vægttabet ikke er direkte skyldes babydrømmene, er det alligevel ikke helt uden betydning for parrets livsstilsomlægning.
– Jeg er slet ikke i tvivl om, at det jo nok ikke gør noget dårligt for min krop, hvis jeg skal være gravid, at jeg har tabt mig. Så på den konto, er det jo rigtig fedt. Det skal nok have en gavnlig effekt, men det er ikke fordi, vi har et mål for at tabe os. Vi skal stadig have det rart og hygge os. Det skal ikke være fanatisk. Der skal være plads til at spise en is, og der er ikke noget, der bliver vejet af. Det er jo bare det der med at tænke sig om, fastslår Cecilie.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’ afslører: Så hårdt er det at deltage
Sjovt efter ti kilo
Også rent personligt har det imponerende vægttab gjort en forskel for ‘Nybyggerne’.
– Jeg synes, det er dejligt at se sig selv i spejlet nu og kan se, at der er sket noget, og at ens tøj sidder pænere. Jeg kan begynde at se begge mine smilehuller i kinderne i stedet for kun det ene. På den måde er det bare rart, siger Cecilie.
– I starten var det lidt nonsens, men da jeg rundede ti kilo, blev det sjovt. Så når man arbejder sig op imod de tyve, så er det altså også ret sjovt. Det er først nu, mine kollegaer er begyndt at sige, ’hold da op Cecilie, du har sgu da tabt dig!’ fortæller en glad Cecilie.
Jonas og Cecilie er endnu ikke blevet gravide men håber, at der snart sker noget.
Se billeder fra Cecilie og Jonas under optagelserne til programmet, og hvordan de ser ud i dag i galleriet øverst i artiklen.
Du kan følge de to og de andre nybyggere hver onsdag kl. 20:00 på TV 2.
LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-vinder giver gode råd til nye deltagere
LÆS OGSÅ: Cecilie og Jonas efter ‘Nybygger’-sejren: Som at vinde otte timers søvn
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.