WOW: Her er hemmeligheden bag Jackies vægttab

På ingen tid smed Jackie Navarro samtlige graviditetskilo.

Af Caroline Grønne Wigdal - 9. februar 2020 kl. 10:55

Jackie Navarro ligner ikke en kvinde, der fra hun var 23 år og frem til i dag, hvor hun er 33, har født fire børn. Men det er altså tilfældet, og den seneste fødsel var den 22. september sidste år, hvor ‘Forsidefruer’-baben blev mor til Chloé Valentina.
I løbet af alle fire graviditeter har Jackie taget mellem 13 og 16 kilo på. Og hver gang har hun lynhurtigt tabt alle kiloene igen.
LÆS OGSÅ: Anna viser besked-korrespondance: Her er, hvad der skete mellem Casper og jeg
– Normalt taber jeg mig altid hurtigt. Men meget af det er jo også vand i kroppen. Men jeg prøvede også at få en fedtsugning efter min sidste graviditet, men der var nu ikke så meget fedt at suge væk. Der var 840 milliliter, og det er ingenting, når det er fordelt på en hel krop. Det er jo ikke engang et kilo, fortæller Jackie til Realityportalen.
‘Forsidefruer’-baben ved, at forklaringen på det hurtige vægttab derfor ikke har noget med fedtsugningen at gøre. For hun har før oplevet, at alene det at være mor gør, at hun helt naturligt forbrænder en masse kalorier uden at have fokus på det.
LÆS OGSÅ: Endeligt opgør: Janni og Amalie i møde med konfliktmægler
– Fordi jeg har så mange børn, er jeg på farten hele tiden, så jeg har faktisk ikke engang tid til at træne. Når jeg har en lille pige, så hiver jeg ikke bare to timer ud af kalenderen hver dag, fordi jeg skal træne.
Jackies træning består altså i at rende rundt med Chloé i armene, vugge hende og lave et par squats i hjemmet, når muligheden byder sig. Hun har ikke behøvet at gå på en særlig kur eller tænke over, hvad hun spiser.
LÆS OGSÅ: Forelsket Gunnvør rødmer: Jeg har det rigtig godt
– Jeg hader slik og er ikke på nogen måde afhængig af chokolade eller andre søde sager. Jeg var dog i min graviditet en smule afhængig af tebirkes. Men en enkelt tebirkes er der jo ikke så mange kalorier i. Jeg tror bare, at jeg ikke spiser så meget, og så spiser jeg generelt sundt, siger Jackie.

Nej til flere børn

Hun er mor til børnene Theodor, Victor og Cherie, som hun har fra et tidligere forhold med Niels Borger Rasmussen. I begyndelsen af 2018 bekræftede hun, at hun var blevet kærester med Rasmus Møller, og de blev så forældre til Chloé tilbage i september. Selvom det var Rasmus’ første barn, er der ikke udsigt til, at de to skal have flere børn sammen.
LÆS OGSÅ: Efter flere fejloperationer: Realitybabe i VILD forvandling
– Jeg vil gerne have tid til også at være lidt ung nu. Jeg vil gerne opleve verden. Det synes jeg, er vigtigt, og jeg har ikke rigtig gjort det, siden jeg begyndte at få børn, siger Jackie, der allerede har taget hul på en mere rejserig livsstil, da familien det sidste halve år har været på Maldiverne, fejret nytår i Paris og snart tager de til Spanien.
LÆS OGSÅ: Tjekker Casper ind på ‘Paradise’ igen?!
For Rasmus er det okay ikke at skulle have flere børn, for han har taget Jackies tre børn til sig, som var de hans egne. På den måde er han ret hurtigt gået fra et liv uden børn til et liv, hvor han hver anden uge er far til fire.

Læs mere om