WOW! ‘MasterChef’: Derfor bliver deltagerne SÅ begejstrede

Der bliver skruet op for de varme krydderier, når deltagerne får et indblik i det Mexikanske-køkken i aftens afsnit. De bliver blandt andet præsenteret for Jakob Mielckes udgave af guacamole.

Af Linnea Thorseth - 14. februar 2022 kl. 14:54

Deltagerne bliver begejstrede i aftenens afsnit ‘MasterChef’, når Jakob Mielcke præsenterer dem for sin version af den mexikanske specialitet guacamole. For hvis du også gik og troede, at den cremede, grønne dip bare bestod af avocado, auto-citron og hvidløg, så kan du godt tro om igen. I Mielckes guacamole er der blandt andet bananskalotteløg, grønne tomater og koriander.

LÆS OGSÅ: WHAT! Oliver og Oscar har knaldet den samme kvinde

– Jeg tænker, at det super fedt, han vil vise os, hvordan man laver sådan en guacamole. Jeg tror måske, den jeg laver derhjemme, er lidt mere hverdagsagtig, siger ‘MasterChef’-deltageren, Kasper Nielsen.

‘Masterchef’-deltageren, Marie Trappaud er enig med sin konkurrent.

– Jeg synes, at det er vildt fedt at se Mielckes udgave af en guacamole, der er en del ting, han gør anderledes end, jeg ville gøre, siger Marie .

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par er blevet forældre

‘MasterChef’-dommeren lægger dog vægt på, at det her blot er hans udgave, og en guacamole kan laves på mange forskellige måder.

– Der findes jo mange udgaver af en guacamole, så det her er min guacamole, siger Mielcke.

LÆS OGSÅ: Reality-par flytter væk

Se klippet nedenunder, hvor Mielcke viser deltagerne, hvordan han laver guacamole. Se hele afsnittet på TV3 kl. 17.00 eller på Viaplay.

Læs mere om