WOW! Linse overrasker igen med ny frisure

Først blev det kort, så blev det farvet blond, og nu har Linse fundet på et nyt look til frisuren igen.

Af Rikke Lynge - 26. oktober 2020 kl. 9:39

Linse Kessler lod sig karseklippe i den seneste sæson af ‘Familien fra bryggen’ i et forsøg på at overraske Geggo, så hun gik i fødsel. Senere har hun farvet det blond, hvilket hun fik mange komplimenter på – blandt andet sagde Linses følgere, at hun lignede Gitte Stallone.

– Det er en kompliment. Hun var jo mit store idol, og det er hun stadig, fortalte Linse til Realityportalen, da vi mødte hende til lanceringen af Linses nye parfume ‘Alba’.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Her er mit næste store projekt

Men nu er håret ikke længere blond, men mørkt.

– Altså jeg skulle bare tone det gullige i mit hår væk.. Såååååååååååå, skriver Linse til det nye billede med mørkt hår, som kan ses herunder:

Artiklen fortsætter under billedet.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par er blevet gift

LÆS OGSÅ: Linse åbner op: Sådan går det med kærligheden

Foruden at gøre et forsøg på at sætte Geggos fødsels i gang med et chok, så var der også en anden grund til, at Linse klippede sit hår helt kort.

– Jeg havde lyst til ikke at kunne gemme min pande. Når det er så kort, så går det ikke, at jeg tænker “åh nej, min høje pande”, så bliver jeg nødt til at leve med den, og jeg elsker den meget mere nu, end jeg gjorde før. Før, når jeg gik i modvind, så vendte jeg mig om og gik baglæns. Og hvis nogen skulle tage billeder, så blev det aldrig i modvind, fortæller Linse til Realityportalen og fortsætter:

– Jeg har ikke fortrudt, at jeg klippede det kort, men jeg gør det ikke igen.

LÆS OGSÅ: Morten Østergaards klippe: Line er fantastisk

Se Realityportalens video med Linse herunder, hvor hun blandt andet fortæller om sit nye hår samt mange andre spændende projekter.

LÆS OGSÅ: Rachel efter svært brud: Hjem til mor

LÆS OGSÅ: Hilda gav 13-årige Johanne sine pladser til ‘Vild med dans-Knæk Cancer’

Læs mere om