WOW! Lene Beiers nye tatovering: Mit barndomsminde

Lene Beier har givet en gave til sig selv, som for evigt skal minde hende om hendes barndom.

Af Helle Bill Madsen - 7. juni 2020 kl. 14:58

Det var både et forskud på sommeren og på hendes 43-års fødselsdag i sidste uge, da ‘Landmand søger kærlighed’-værten Lene Beier lagde sig under nålen hos en tatovør og fik et barndomsminde foreviget på armen.

Sådan ser Lene Beiers tatovering ud (Foto: Privat)

– Jeg har i lang tid haft lyst til at få en ny tatovering, så derfor har jeg givet mig selv denne gople-hybrid i fødselsdagsgave. Der er ingen dybere mening med selve motivet, udover gode minder fra min barndom på en sejlbåd, fortæller Lene Beier, der selv bor i første parket til havet i Søvang på det sydlige Amager.

LÆS OGSÅ: Ung mor deler ærlig video på Instagram: Vejer tæt på 100 kilo

Tatoveringen er ikke Lenes første, og hendes tatoveringer vidner om et liv levet.

– Hvorfor giver jeg så mig selv en gave, som muligvis bliver grimmere med alderen? Det gør jeg fordi alder er et privilegium, som ikke er alle forundt, og det vil jeg gerne minde mig selv om hver eneste dag. Jeg vil gerne blive gammel og se mine børn vokse op. Derfor vil jeg nyde alle mine fødselsdage fremover. Og tatoveringen skal minde mig om, at hvert år er en gave.

LÆS OGSÅ: Forelsket Robin: Jeg er sgu faldet for Mathilde

LÆS OGSÅ: De blev ‘Gift ved første blik’ i 2018: Sådan går det dem i dag

Læs mere om