Lea Kessler forvist til kælderen under 'Vild med dans'

Lea bliver parkeret i kælderen, når hun er ude til ‘Vild med dans’. Hun har nemlig altid hende og Mikkels lille baby med, og der må ikke være børn i studiet.

Af Lykke Buhl - 12. oktober 2019 kl. 10:57

Blogger og forfatter Lea Kessler har de sidste mange fredage været at finde i ‘Vild med dans’-studiet, hvor hun møder op for at støtte sin dansende ægtemand Mikkel Kessler.
– Jeg har været her nogle gange. Han gør det jo godt, så det er sjovt at følge med, fortæller Lea.
Selvom man ikke kan se det på tv-skærmene, så har hun faktisk også altid hende og Mikkels yngste barn med, nemlig lille Helios på et halvt år.
– Han er også med, når jeg har været her, og så har jeg en veninde med, så er han med lidt bag i. Sådan er det jo nødt til at være, jeg ammer, så der er ikke så meget at gøre ved det, forklarer Lea og fortsætter:
– Jeg har sådan en helt speciel plads i kælderen, jeg er meget, meget heldig. Så sådan gør vi det på den måde, griner hun.
LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen indlagt igen

Forbudt for børn

Med en lille baby, der dårligt kan undvære sin mor, så må Lea altså bakke op om sin mand nede fra ‘Vild med dans’-studiets kælder.

Lea, Mikkel og deres tre børn tager en sejltur i Zanzibar (Foto: Privat).


– Jeg er jo kun lige oppe og se Mikkel, så sådan må vi gøre det, det er fint, forklarer hun om, hvorfor kameraerne alligevel kan zoome ind på hende, når Mikkel danser.
Det er dog kun lille Helios, der på særtilladelse kommer med ud til ‘Vild med dans’, selvom parret også har børnene Romeo på fem år og Rosa-Lia på fire år.
– De er hos mine forældre. De må ikke se det (i studiet, red.), man skal være 12 år, og det er de jo ikke. De har været til generalprøven en gang, så de har været med og se. De ser også sådan liiidt i fjernsynet, men hvis de lige er igang med noget andet, så er det ikke fordi, de stopper legen, griner Lea.
AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjener kassen på ‘Vild med dans’
LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Sådan er det gået parrene efter ‘Gift ved første blik’