WOW! Kun fem uger efter fødslen: Simone er tilbage til sin gamle vægt - Her & Nu

WOW! Kun fem uger efter fødslen: Simone er tilbage til sin gamle vægt

‘Ex on the beach’-deltageren Simone Skaaning Frederiksen tog mere end 25 kilo på under sin graviditet, og kun fem uger efter fødslen har hun sin gamle krop tilbage.

Af Rikke Lynge - 25. august 2020 kl. 10:59

To uger før termin fødte ‘Ex on the Beach’-deltageren Simone Skaaning Frederiksen sit første barn – en lille dreng på 3180 gram og en størrelse på 50 centimenter. Simones fødsel blev sat igang, fordi kroppen var meget medtaget af graviditeten.

– Efter mit akutte kejsersnit, fandt man en blødning inde i maven, og jeg blev kun tre timer efter kejsersnittet kørt på operationsgangen med det samme. Mit blodtryk var nede og vende 63/48. Jeg blev opereret, og jeg havde i alt mistet 3100 ml blod, og jeg blev derfor indlagt på intensiv. Jeg var indlagt på intensiv i to dage, skrev Simone på Facebook nogle dage efter fødslen

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afslører babys navn

Nu fem uger efter fødslen har Simone, der er alenemor til sønnen Luca, fundet sig tilrette i rollen som mor, selvom hun stadig kæmper for at komme på toppen igen.

– Vi har det dejligt. Jeg er dog stadig ikke helt på toppen og har desværre været nødsaget til at besøge sygehuset igen. Min blodprocent tager sin tid om at komme op igen, og jeg har desværre to blodansamlinger. Men jeg klarer mig – fordi det skal jeg. Jeg har det skønneste væsen, som regner med, at jeg er der, og det er jeg! Nu forstår jeg udtrykket “Som mor finder du nogle kræfter, som du ikke vidste, du havde”. Det skal jeg lige love for, skriver Simone på Facebook.

LÆS OGSÅ: Dømt realitydeltager fra fængslet: Jeg er en ny mand

Tabt næsten 25 kilo

Simone nåede at tage lidt mere end 25 kilo på, og her fem uger efter er det svært at se, at hun nogensinde har båret en baby i maven.

– Efter tre uger var jeg kun få kilo fra min normalvægt, inden jeg blev gravid. Det er hverken træning eller sund kost, som er årsagen til dette. Det er dels, at meget af det var væske, og dels fordi det bare er så mega sindssygt hårdt at blive kastet ud i den mor-rolle her. Og ikke mindst i enlig-mor-rollen. Det er skisme hårdt. Men det er uden tvivl det værd, skriver Simone fortsat.

LÆS OGSÅ: Reality-par skal i retten: I skylder 94.000 kroner

Simone bliver fuld af kærlighed og lykke, når hun i dag kigger på sin søn Luca, men det slår hende også, hvor alvorligt et forløb hun har været igennem.

– Der er mange følelser i det. Men den største er taknemmelighed. Taknemmelig over at selvom jeg mistede over tre liter blod, havde et blodtryk på 63/48, og lå to dage på intensiv… ja så er jeg taknemmelig over, at jeg i dag står her med min skønne prins.

LÆS OGSÅ: UH! Linse og Didde afslører nye detaljer