Kostede 4,6 millioner kroner: Christopher køber vild gave til sin lillebror

Sangeren har haft den store pengepung fremme, da han lillebror fyldte 18 år.

Af Jan Körner - 12. januar 2019 kl. 9:55

Da Christophers lillebror, Oliver, sad klar til at modtage gaver juleaften, måtte han erkende, at ingen af dem kom på højde med den, som hans berømte storebror gav ham i begyndelsen af juni måned sidste år.
For Christopher havde den helt store pengepung fremme for at forkæle sin 18-årige lillebror, da han købte intet mindre end en lejlighed til brormand. Over for HER&NU bekræfter sangeren gaven.
LÆS OGSÅ: Christopher afslører bryllupsplaner: Jeg glæder mig helt vildt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Christopher måtte spille fodbold, mens han var lænket til Annette Heick.


LÆS OGSÅ: Christopher afslører ‘Vild med dans’-hemmelighed
– Jeg har købt den til min lillebror, siger Christopher til HER&NU.
Og man må håbe, at Oliver påskønner den eksorbitante gave. Den kostede nemlig Christopher 4,6 millioner kroner. Lejligheden ligger på Christianshavn, som er et af Københavns dyre kvarterer, og er på 68 kvadratmeter. Til gengæld ligger den klods op af voldene, så Oliver har masser af grønt og vand uden for vinduerne, ligesom han har tæt til kvarterets hyggelige kanaler og cafeer.
Og så har Christopher sørget for, at Oliver og han får mulighed for at tilbringe masser af tid sammen. Gaven til lillebror ligger i den gade, som Christopher bor i med sin forlovede, Cecilie Haugaard.
LÆS OGSÅ: Wauw! Christopher friede med tre ringe til Cecilie