WOW: Kom helt tæt på ’Paradise'-babes brystoperation - Her & Nu

WOW: Kom helt tæt på ’Paradise'-babes brystoperation

Kæresten Mathias Hjort filmer Trine Skjollander efter hendes fjerde brystoperation.

Af Katja Gasiorowski - 13. november 2019 kl. 16:55

I sidste uge lagde den 25-årige ’Paradise’-babe Trine Skjollander under kniven Gildhøj Privathospital, hvor hun fik foretaget sin fjerde brystoperation.
Allerede som 20-årig besluttede hun sig for at 425 ml i hvert bryst, men kort tid efter blev det nødvendigt med en anden og tredje operation, da arret begyndte at åbne sig, og der måtte sættes et nyt implantat ind.
LÆS OGSÅ: Philip afslører: Er begyndt at tackle mine problemer
Nu, til Trines fjerde brystoperation, var ønsket så at få opereret brysterne større og dråbeformede. Med sig ved sin side havde hun sin paradiso-kæreste Mathias Hjort, som hun fandt sammen med i sæson 14 af ‘Paradise Hotel’. Han havde kameraet med, da han mødte Trine efter operationen, og han har nu delt øjeblikket på sin YouTube-kanal.
– Jeg havde ikke kameraet med, da vi startede, da vi gik ind på sygehuset. Hver gang jeg rammer et sygehus og ser alle de kirurger, så får jeg det fysisk dårligt, så jeg kunne slet ikke filme. Så derfor må jeg lige tage mig sammen og filmer når Trine vågner, siger han forud for besøget i videoens intro.
LÆS OGSÅ: Netop nu: ‘Paradise’-babe får sin fjerde brystoperation
Mathias forklarer også, at han ventede med at trykke på record-knappen af hensyn til en anden patient, som var indlagt på samme stue som Trine.
Da Mathias møder Trine på hospitalsstuen efter operationen fortæller han hende, at han var ganske tilfreds med hende gamle bryster.
– Så har du lige fået nye bryster, konstaterer Mathias og peger kameraet mod Trine.
– Selvom de var meget fine og ikke behøvede nogen ændringer, men sådan er det, når man gerne vil have det selv, fortsætter han.
LÆS OGSÅ: Lea om ‘Paradise’-Mathias: Han er over grænsen
Du kan læse mere om Trines egne overvejelser om sin fjerde brystoperation her., og i videoen herunder kan du se, hvordan hun har det efter operationen.
LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig