WOW! Kæmpe drama mellem 'Ex on the Beach'-Frederik og Sidsel

Tårerne kommer til at flyde i stride strømme i søndagens afsnit ‘Ex on the Beach’.

Af Emilie Holm Egebro - 5. oktober 2019 kl. 8:55

Alt virkede ellers godt mellem Frederik og Sidsel, der har hygget sig sammen i villaen, siden Sidsel ankom til ‘Ex on the Beach’-villaen.
Når programmet ruller over skærmen på søndag, går det dog helt galt mellem de to. Frederik har nemlig overhørt en samtale mellem Sidsel og Casper, og han blev bestemt ikke glad for de ting, der blev sagt:
LÆS OGSÅ: Premiere i efteråret: Nyt ‘Ex on the Beach’-program kommer snart
LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: ‘Paradise’-hunks eks scorer ny paradiso
– Jeg siger, at du ikke er min type, men at jeg gerne vil være sammen med dig alligevel, fordi du er så dejlig. Det er da positivt, lyder det fra Sidsel, som er meget påvirket af situationen.
– Jeg skal ikke være sammen med en, der ikke synes, at jeg er deres type udseendesmæssigt. Jeg skal være sammen med en, der kan lide mig personlighedsmæssigt og udseendesmæssigt. Ikke en, der kun kan lide mig på grund af en af grundene, slår Frederik arrigt fast.
LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Sidney Lee tilbage i ikonisk realityprogram
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe fyret: Du er for tyk
– Jeg er fuldstændig ligeglad med, at Sidsel bliver ked af det. Hun skal ikke tale grimt om mig bag min ryg, fortsætter han, hvorefter han forladet værelset, og Sidsel udbryder i voldsom gråd.
Se hele skænderiet mellem Sidsel og Frederik herunder, inden du kan se hele afsnittet søndag klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis
LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-Naja udnyttet: Mark løj for at have sex med mig