WOW: Jackie viser vild krop frem tre dage efter fødsel

Man kan ikke se på Jackie Navarros krop, at hun for blot tre dage siden fødte sit fjerde barn.

Af Katja Gasiorowski - 26. september 2019 kl. 7:30

I weekenden blev Jackie Navarro fra ‘Forsidefruer’ mor for fjerde gang, da datteren Chloé Valentina kom til verden. Realitybaben kan nu kalde sig mor til to piger og to drenge. De tre ældste børn, Theodor, Victor og Cherie, har hun sammen med eksmanden Niels Borger Rasmussen, som hun blev skilt fra sidste år efter knap otte års ægteskab.

Jackie Navarros Instagramstory.


LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie efter skilsmissen: Sådan har jeg det
Efter et par måneder løftede Jackie sløret for, at hun havde fået sig en ny kæreste, Rasmus Møller. Hendes jævnaldrende kæreste har ingen børn har fra tidligere, men tilbage i januar afslørede Jackie, at hun var gravid med parrets første fælles barn.
Chloé Valentina landede i sin mors arme efter en 13 timer lang fødsel med epiduralbedøvelse. Under forløbet var Jackie så fattet, at hun selv var med til at trække sin datter ud under det, som hun beskriver som en ‘helt vidunderlig’ fødsel.
– Det er første gang, jeg prøver smertestillende under en fødsel. Hun er helt som hun skal være: Sund, rask og ufattelig smuk, lød det efterfølgende fra en lykkelig Jackie.
LÆS OGSÅ: Forsidefrue taler ud om vildt angreb: Mistede en del af mig selv

Flot figur efter tre dage

Men overskuddet stopper ikke her. Man kan med det blotte øje ikke se, at Jackie Navarro i søndags fødte sit fjerde barn. På blot tre dage er den 33-årige realitystjerne mere eller mindre tilbage i samme flotte figur som før graviditeten. Det viser hun på sin story på sin Instagramprofil.

Jackie Navarros Instagramstory.


– Tre dage siden hun kom til verden. Synes det går så stærkt med maven. Dog er røven væk. Not gooood. Som noget der har været stort, men røven er helt flad, skriver Jackie til storyen, hvor hun viser sin fine mave, der ser ud til at være skrumpet en hel del efter fødslen.
LÆS OGSÅ: Jackie forklarer sig: Rejser ikke så meget, som det ser ud
I storyen, der består af flere videoer, står hun også med siden til og beklager sig over en sin bagdel, der angiveligt også er skrumpet.
– Hvor er numsen henne? Den er ikke-eksisterende. Den går bare ned i ét. Ej, hvor er det forfærdeligt. Nå, men så er det jo godt, at man kan gøre noget ved det, konstaterer forsidefruen, som trods alt har en krop, der ikke bærer præg af at have været igennem hele fire graviditeter.
LÆS OGSÅ: Gunnvør erkender: Blev lidt misundelig over Jackies graviditet
Se billedet af hendes søde firkløver herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

De elsker hende ???? #kærlighed #newborn #newbornbaby #momof4 #mortil4 #morblogger #momblogger #mybabies

Et opslag delt af Jackie Navarro (@jackienavarro) den 23. Sep, 2019 kl. 11.31 PDT

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe åbner op om voldelig barndom
LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden