HOT NEWS: Ung mor er blevet gift

‘De unge mødre’-deltageren blev i weekenden gift med kæresten gennem to år.

Af Jonas Sand - 1. maj 2016 kl. 15:45

I ‘De unge mødre’ lærte vi hende at kende som Nadja Dahl, men der er sket meget, siden hun stoppede i reportageserien, og i weekenden blev efternavnet også skiftet ud. Her blev hun nemlig gift i Nykøbing kirke, hvor hun sagde ja til kæresten Thomas, som hun har været sammen med i to år.

(Foto: Privat)

Nadja Dahl strålede, da hun i weekenden blev gift med kæresten Thomas. (Foto: Privat)


– Dagen gik rigtigt godt – over alle forventninger. Det hele forløb lige som det skulle, og det var bare helt perfekt, fortæller 23-årige Nadja lykkeligt til Realityportalen.dk.
Parret, der blev forældre til sønnen Elias for et år siden, har i første omgang ingen planer om en bryllupsrejse og skal bare nyde tiden som nygifte sammen med børnene.
– Der er ingen rejse planlagt, da vi har vores børn. Vi skal bare nyde livet sammen og hygge om dem, fortæller Nadja.
LÆS OGSÅ: Sonny taler ud om uplanlagt graviditet
Har adopteret datteren
Kæresten Thomas er blevet taget godt imod af Nadjas børn – faktisk så godt, at han sidste år adopterede datteren Marina, som Nadja fik med ekskæresten Kenneth, som hun deltog i ‘De unge mødre’ med. Til sommer fylder hun tre, og hun har fået en ny far i sit liv, som hun er meget glad for.
– Både Theis, 5, og Marina er rigtigt glade for Thomas, og Marina kalder Thomas for far nu. Hun er uden tvivl fars pige – de er uadskillelige. Hun kender slet ikke Kenneth, da han sagde fra og ingen kontakt ville have med hende, da hun var blot fire-fem måneder.
– Vi valgte derfor adoptionen, da Kenneth ikke vil have kontakt og selv har valgt Marina fra. Han er også selv gået frivilligt med til en adoptionen, fortæller Nadja til Realityportalen.dk.
Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra Kenneth.
LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor får barn med kriminel
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.