WOW: Gustav erkender: Hans krop er flottere end min

Hvis man troede, at realitystjernen ikke kunne finde en, som har en flottere krop end ham selv, så tager man fejl.

Af Mikkeline Andersen - 25. oktober 2014 kl. 15:18

Kroppen er trimmet, og huden velplejet. Gustav Andersen Salinas er godt tilfreds med sit udseende, og det lægger realitystjernen heller ikke skjul på, når han kritisk lader blikket glide over sine dates i ‘For lækker til love’.
Men skulle man tro, at der ikke findes en fyr, som lever op til Gustavs standard, så tager man fejl. Ja, du læste rigtigt.
– Jeg kan godt blive misundelig, når jeg ser fodboldspilleren Christiano Ronaldos krop, siger realitystjernen til BT.
LÆS OGSÅ: Ærlig Gustav: Jeg er bange for mænd
Træner for drømmekroppen
Mange ville nok gerne vågne op med en krop som Ronaldo, men det sker ikke fra den ene dag til den anden.
– Jeg ville ønske, jeg havde den krop. Men jeg arbejder hårdt på det, og jeg er godt på vej med en personlig træner tre gange om ugen, siger Gustav og tilføjer:
– Jeg spiser meget kød, cirka 800 gram om dagen, intet usundt, nul kulhydrater, sjældent ris eller kartofler eller hvede. Kødet er 80 procent kyllingekød og 20 procent fisk og aldrig rødt kød, for det er svært at fordøje.
LÆS OGSÅ: Fem tips fra Gustav: Boost din sunde livsstil
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.