Gravide Sarah Louise i vildt vægttab

Til trods for bækkenløsning og vilde cravings er den gravide bloggers vægt pludselig styrtdykket.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 25. februar 2016 kl. 13:20

I dag går Sarah Louise Christiansen ind i den 21. uge af sin graviditet, og hun er altså præcis halvvejs mod at blive mor til tre. Netop fordi det er Sarah Louises tredje graviditet, var hun indstillet på, at hun nok ville tage en del på, og det gjorde hun også i starten.
– Jeg strøg lynbørge fra 57 kg til 69 kg de første 3 måneder, hvilket har været en ret voldsom vægtøgning for mig i forhold til mine 2 tidligere graviditeter, skriver hun på sin blog og påpeger, at det nok skyldtes dels nogle spøjse cravings på bestemte madvarer samt en kvalme, der kun kunne holdes nede ved at spise konstant.
LÆS OGSÅ: CHOK: Sarah Louises datter i livsfare
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Jeg accepterer utroskab
Bekymret over vægten
Men den populære blogger tog de 12 kilo ekstra på sidebenene i stiv arm, hun havde nemlig besluttet sig for, at hun i denne graviditet ikke ville bekymre sig om sin vægt. Det er hun dog kommet til alligevel, for hendes kvalme og skøre cravings er stoppet, og pludselig er vægtkurven vendt.
– Derfor kom det også som en stor overraskelse, da jeg forleden hoppede på vægten og opdagede, at jeg har tabt mig 5 kg på kun 3 uger, dvs. jeg nu er nede på 64 kg. Det har jeg alligevel ikke prøvet før, skriver hun.
Så nu er hun opmærksom på sin vægt, fordi det selvfølgelig ikke skal blive ved med at gå den vej, men hun understreger, at hun har det godt til trods for bækkenløsning og navlebrok, som hun også har lidt af under sine tidligere graviditeter, så bekymringen er ikke så stor.
Sarah Louise tog 18 kilo på, da hun var gravid første gang med sønnen Albert, og ved sin anden graviditet med datteren Alma tog hun kun 9 kilo på, men denne gang regner hun igen med at tage 18-20 kilo på.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Oliver Bjerrehuus er pinlig!
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.