WOW! Fire deltagere sendes væk fra ‘Paradise Hotel’

Der er en presset stemning på hotellet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. juni 2021 kl. 13:05

Der er dømt ‘Big bang’-tema på ‘Paradise Hotel’, og i den forbindelse får den nye pige, Ida-Marie Sørensen, en helt særlig magt, efter hun er blevet udnævnt som leder. Hun skal sende fire deltagere væk fra hotellet.

De fire paradisoer, som Ida peger på, skal bo i huler som huleboer til den næste dag, og beslutningen kan være afgørende for alle gæsternes skæbne.

LÆS OGSÅ: Nu skal Linse møde sin nye kæreste for første gang

– At det er mig, der skal beslutte alene, hvem der skal være huleboer, det er da lidt angsprovokerende – også når man kommer ind som ny og ikke kender spillet. Så jeg må bare tage mit valg ud fra, hvad jeg har oplevet indtil videre, siger Ida som opgaven.

LÆS OGSÅ: Kia i chok over ny diagnose: Retarderet!

Der skal vælges to piger og to drenge, og der er naturligvis ingen af paradisoerne, der ønsker at flytte i hulen. Både Lukas og Mathias føler sig overbeviste om, at de ikke skal udnævnes til huleboer.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe giver status på forhold

– Det er mega svært at finde ud af, hvilke to drenge og hvilke to piger, der skal være huleboer. Også fordi jeg ikke vil skuffe nogen. Så det er selvfølgelig aldrig rart at stå med sådan en beslutning, siger en presset Ida.

LÆS OGSÅ: Kunne Ida huske Jasmin? Nu forklarer hun hele situationen

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Stine afslører: Ville forlade programmet kort inden 24-timers daten

Se et klip herunder. Se hele afsnittet på Viaplay eller på Viafree.