WOW: 'Ex on the Beach'-babe kysser med Frederik Fetterlein

Har Frederik Fetterlein fået endnu en ung kvinde på krogen?

Af Redaktionen - 13. september 2019 kl. 12:05

Hvis man følger ‘Ex on the Beach’-baben Linemaria Busk på Instagram, så ser det ud som om, hun er kommet godt over bruddet med Frederik Skovbjerg, som han afslørede på den røde løber ved Stjerne Boksning i sidste weekend.
LÆS OGSÅ: Cengiz efter kold luft: Vi har ikke brug for Mikkel

Foto: Linemariabusk på Instagram


I nat gav hun den nemlig gas med sine veninder og Frederik Fetterlein, som man på hendes story kan se hende få et kys af, hvortil hun skriver “Og et lille kys, tak skat” – noget tyder altså på, at Frederik Fetterlein har slået kløerne i endnu en ung dame. Men alt er ikke, som det ser ud til, forklarer Linemaria.
– Der er slet ikke nogen historie bag kysset på kinden i går. Vi var bare på Zirup og fejrede Fetterleins søns 19 års. Altså, der er absolut ingenting mellem mig og Frederik, fastslår Linemaria med et grin og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Ny ’Ex on the Beach’-babe afslører fortid med Fie Laursen
– Vi var bare 5 piger, der tog med til privatfesten på Zirup og fejrede Frederik søns 19 års, hvorefter vi tog på Arch.
LÆS OGSÅ: Sarah Amalie: Derfor hader Mark og Frederik hinanden
Selvom Linemaria med sine 22 år er tættere på Tobias Fetterleins alder, så er det altså Frederik, som hun er venner med, og som havde inviteret de fem piger til fødselsdagen – men de er altså ikke mere end venner, og at dømme på Linemarias store grin, da hun blev spurgt ind til kysset, ser det da heller ikke ud til, at der er lagt op til romantik mellem vennerne.
LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard afslører: ‘Love Island’-Rasmus lagde an på mig