Eksmillionær chokerer: Derfor døde ingen portugisere i 9/11

Anne Mette Beckmann er tilbage i en ny programserie på TV 2.

Af Jonas Sand - 4. marts 2018 kl. 15:55

63-årige Anne Mette Beckmann fra ‘Millionær på bistand’ er igen tilbage på tv-skærmene, hvor danskerne kan få et indblik i livet hos den tidligere millionær og rigsmandsdatter. Det er hun i en ny programserie på TV 2, hvor helt almindelige danskere har sagt ja til at åbne deres hjem og deres arbejdspladser for Anne Mette Beckmann i et par dage.
I ‘Millionær i praktik’ kom hun blandt andet i praktik som køkkenassistent på en efterskole og som kassedame i Føtex, og især jobbet som sidstnævnte startede skidt. Her kom hun nemlig to minutter for sent, og hun kunne slet ikke forstå, hvorfor det var et problem.
– Danskerne burde lære at slappe af. De kigger hele tiden på uret, og man skal være på arbejdet til tiden hver dag, ellers er det for dårligt, siger Anne Mette Beckmann til TV 2.
LÆS OGSÅ: Efter ‘Vild med dans’-stop: Claus Elming afslører nyt projekt
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Josephine skal have en lillebror
Eksmillionæren har i flere år boet i Portugal, hvor man har en helt anden indstilling til tingene og generelt slapper mere af. Og det kunne danskerne lære noget af, slår hun fast i programmet.
– Jeg synes, det er håbløst. Det der med at være punktlig og være forsinket bare med ét minut, det giver meget stress. Klokken var to minutter over ni, og så var alle ophidsede over, at Litte kom for sent. To minutter over ni!
– Ved I, hvorfor ingen portugisere døde i 9/11 (terrorangrebet på World Trade Centrene den 11. september 2001, red.). Fordi de altid kommer for sent, så de var ikke oppe i bygningen klokken ni. De blev alle reddet. Så der er altså også gode ting ved at være forsinket, slår hun fast.
Du kan se Anne Mette Beckmann i ‘Millionær i praktik’, der sendes tirsdage klokken 20.55 på TV 2 og TV 2 PLAY.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vinderens kæreste efter sexanklager: Jeg tror ikke på det
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel klar til ‘Vild med dans’