'De unge mødre'-stjernens farlige tur: Jeg frygter at blive bombet

‘De unge mødre’-deltageren frygter især to ting ved familiens ferie.

Af Jonas Sand - 7. september 2019 kl. 8:58

Martinna Petersen og familien rejste tidligere i år til Alanya for at nyde livet. Tidligere har hun fortalt om, at det var noget, hun frygtede, og nu kan ‘De unge mødre’-seerne komme helt tæt på hendes frygt.
I et af de nye afsnit, der netop er blevet lagt på streamingtjenesten Dplay, får seerne lov til at følge forberedelserne til ferien. Og her åbner Martinna om omkring, hvad hun især er bange for.
– Jeg er virkelig, virkelig nervøs for den her rejse. Jeg er maksimalt udfordret. Det, jeg frygter mest ved denne tur, er nok to ting: at flyet styrter, og at der kommet terror, hvor vi er, så vi bliver bombet, fortæller Martinna i sæsonens niende afsnit.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Hvad fanden sker der med mig?
Det kan du høre mere om herunder, mens du kan se hele afsnittet på Dplay:

LÆS OGSÅ: Gravid ung mor frygter at miste babyen: Jeg har det ad helvedes til