WOW: Dansk 'Vild med dans'-stjerne stjæler fokus til Oscar-show - Her & Nu

WOW: Dansk 'Vild med dans'-stjerne stjæler fokus til Oscar-show

Der var dansk stjernestøv på scenen i nattens Oscar-fest.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. februar 2020 kl. 07:25

Natten til i dag løb prisuddelingen over alle prisuddelinger af stablen i et storslået show, da det endelig gik løs med The Oscars 2020.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjener kassen på ‘Vild med dans’
Er man en af de glade film-elskere, der har holdt sig vågen hele natten for at nyde showet, så ved man, at en dansk sangstjerne strålede blandt alle filmstjerner. Den danske Maria Lucia Heiberg Rosenberg fra Aarhus optrådte nemlig i løbet af det store, glamourøse show. Det gjorde hun med storhittet ‘Into the unknown’ fra filmen ‘Frost 2’, som hun sang sammen med en række andre skuespillerinder, som har lagt stemme til Elsa rundt om i verden.
LÆS OGSÅ: Forelsket Gunnvør rødmer: Jeg har det rigtig godt
Udover musicalstjernen Idina Menzel, som lægger stemme til Elsa i den amerikanske version, og Aurora, som laver stemmen til “The Voice” i filmen, var også norske Lisa Stokke på scenen.
Maria Lucia, der er fra Aarhus, blev for alvor et kendt ansigt, da hun som 19-årig vandt sangkonkurrencen ‘Popstars’ i 2003, og hendes debutsingle ‘Taking Back My Heart’ lå uge efter uge nummer et på de danske hitlister. Siden har Maria Lucia medvirket i flere musicals, blandt andet ‘Skønheden og udyret’, og i 2013 imponerede hun så på dansegulvet i ‘Vild med dans’, hvor hun dansede med Morten Kjeldgaard.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-værts eks har friet til ‘Vild med dans’-babe