WOW! Dansk stjernecast samles i ny serie - Her & Nu

WOW! Dansk stjernecast samles i ny serie

En stor række danske stjerner er på rollelisten i Viaplays nye, store satsning.

Af Jonas Sand - 31. januar 2019 kl. 16:59

Hvis du har drømt om at se Ulrich Thomsen, Lars Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Trine Dyrholm, Søren Malling, Lars Ranthe og David Dencik samlet i én og samme serie, så bliver din drøm til virkelighed senere i år. Her er streamingtjenesten Viaplay nemlig klar med dramaserien ‘Forhøret’.
Ulrich Thomsen har hovedrollen som politimanden Bjørn, der sætter alt ind på at finde den morder, som har slået hans egen datter ihjel. Handlingen udspiller sig over et enkelt døgn, og i hvert afsnit konfronterer Bjørn en ny mistænkt i et forhør på en ny location.
LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie Szigethy dropper stor satsning
SE TRAILEREN: Her er premieredatoen på ny ‘Den som dræber’-sæson

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Lars Ranthes filmquiz.


LÆS OGSÅ: ØV! ‘Criminal Minds’ stopper, men …
LÆS OGSÅ: Dansk realitybabes store sorg: Hvil i fred, far
Hver afhøring bliver en psykologisk kamp mellem to personer; en kamp, som med nervepirrende intensitet vil bringe både Bjørn og seerne et skridt nærmere morderens identitet – og sandheden om datterens død. Men er det en sandhed, Bjørn har lyst til at kende?
– ‘Forhøret’ har, som en klassisk krimi, jagten på en morder som den dramatiske motor. Det helt unikke ved serien er, at dramaet denne gang er flyttet fra den ydre verden og ind på den mentale arena, siger Nanna Mailand-Mercado, Head of Originals hos Viaplay, i en pressemeddelelse og fortsætter:
– I ‘Forhøret’ opstår intensiteten og suspense derfor i det psykologiske spil mellem to mennesker, der udvikler sig til en intens kamp på liv og død. Det er svært at komme i tanke om en serie med et lignende dansk stjerne-cast, så vi glæder os utroligt meget til at præsentere ‘Forhøret’ eksklusivt for Viaplays kunder.
LÆS OGSÅ: ‘Criminal Minds’-skaber klar med ny, vild serie
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-babe skal skilles

Et drømmehold

De intense dueller på ord udspiller sig i ‘Forhøret’ mellem Ulrich Thomsen i den bærende rolle overfor så stærke navne som Lars Mikkelsen, Lars Ranthe, David Dencik, Trine Dyrholm, Søren Malling, Nikolaj Lie Kaas, Clara Rosager og Katrine Greis-Rosenthal. Christoffer Boe, der står bag serien, er godt tilfreds med det hold, der er blevet samlet.
– Tv-serier er ikke længere kun stedet, hvor der kan fortælles i dybden og i nuancen om vores samtid og om komplekse karakterer. Det er også her, vi kan afsøge nye formater og skabe nye typer af møder og dramatiske rum. Det er tv-serierne, som lige nu viser os de stærke, rå, interessante og overraskende fortællinger.
– ‘Forhøret’ er en gammel drøm om at skabe et stramt koncept, hvor der er skåret helt ind til benet – alt overflødigt er væk. Det, der står tilbage, er en oplevelse af ren essens. Jeg har fået lov at samle mit drømmehold af skuespillere og filmfolk – kameraet vil fokusere intenst og nådesløst på det psykologiske drama og den kriminalistiske puls, og hvert blik og hvert åndedræt vil have sin plads og betydning. Alle ingredienserne er sat i spil – nu glæder vi os til at gå i køkkenet, siger Christoffer Boe i pressemeddelelsen.
‘Forhøret’ får premiere eksklusivt på Viaplay sidst i 2019.
LÆS OGSÅ: Forelsket ung mor klar til stort skridt med kæresten
LÆS OGSÅ: Geggo har taget stor beslutning: Jeg glæder mig!