WOW! Caroline Wozniackis sygdom: Sådan kan hun dæmpe den

Caroline Wozniacki lærer, hvordan hun kan mindske smerterne fra leddegigten, som hun desværre lider af.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. august 2020 kl. 14:55

Som en del af forberedelserne til at bestige Kilimanjaro uden tøj på kroppen, måtte Caroline Wozniacki se sin frygt i øjnene og lære at udholde kulde og iskoldt vand. Det gjorde hun sammen med sin familien og med vejledning fra den hollandske kulde-guru, Wim Hof, som de møder i snevejr og frost i Polen.

Guruen lærer Caroline en masse om at opholde sig i ekstremt kolde temperaturer og om vejrtrækning, og han fortæller hende, at det at bade i koldt vand kan have en gavnlig effekt på den leddegigt, som Caroline kæmper med.

LÆS OGSÅ: Gunnvørs skjulte dagsorden: Derfor er jeg med i ’Forsidefruer’

– Jeg er meget spændt på at se, om det vil have en effekt, og jeg skal blive ved med at gøre det i en lang periode, for at jeg virkelig kan mærke forskellen. Men jeg tror virkelig, at jeg kan bruge det i min hverdag, siger Caroline Wozniacki i programmet.

Den kommentar får resten af familien Wozniacki og David og Susan Lee til at grine – for Caroline har i hele sit liv gjort alt for at undgå at fryse og opholde sig i koldt vand. Og nu overrasker hun pludselig med, at hun vil til at bade i koldt vand hver dag.

LÆS OGSÅ: Didde forklarer uvenskabet med Linse

– Ingen hader kulde mere end dig. For to dage siden talte du om, hvor meget du hadede koldt vand, siger Anna Wozniacki.

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på Dplay.