WOW: Camilla Framnes i vildt vægttab

‘De unge mødre’-stjernen har på blot en uge oplevet et imponerende vægttab.

Af Mikkeline Andersen - 17. november 2015 kl. 8:44

I flere sæsoner af ‘De unge mødre’ har seerne kunnet følge Camilla Framnes’ liv og kamp mod vægten. Siden sin medvirken i den populære reportageserie har hun smidt adskillige kilo, og nu er hun i gang med endnu et vægttab. På blot en uge er der sket meget store fremskridt, afslører hun på sin blog.
– Jeg startede forrige søndag, og i søndags var der vejedag. Det skal siges, jeg tydeligt har kunnet mærke på min krop, at der er ske noget, trods der kun er gået en uge, skriver hun og fortsætter:

– Det første jeg gjorde søndag morgen var at tisse af og så hoppe på vægten. Og hold nu fast, vægten sagde et vægttab på fem kilo på en uge. Arg hvad, det troede jeg simpelthen ikke på, så jeg flyttede vægten rundt i hele stuen, men den blev ved med at sige minus fem kilo. Jeg ved selvfølelig godt, det kan have noget med væske at gøre, og jeg forventer selvfølgelig heller ikke, at det er standard. MEN wauw, minus fem kilo er status. Det er simpelthen så megafedt.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Nu kan du følge Camilla Framnes på Instagram
Er gået all-in med træningen
Det store vægttab er endda sket i en uge, hvor familien har været ramt af sygdom, men alligevel har Camilla haft overskud til at hoppe i træningstøjet.
– Ja, undskyld, jeg siger det, men jeg har virkelig klappet mig selv på skulderen. aldrig har jeg trænet så meget, som jeg gør nu, og aldrig har jeg haft så meget kontrol over mit madindtag, og det fungerer virkelig, skriver Camilla.
Hver dag med undtagelse af torsdag står den på varieret træning for Camilla. Det er ikke altid, hun kan nå at træne en time, men en halv time er også godkendt. Samtidig med der er skruet op for træningen, er der skruet ned for kalorieindtaget, så Camilla i løbet af en dag spiser mellem 1200 og 1400 kalorier.
– For at holde styr på alle kalorierne har jeg hentet den app, som hedder Lifesum. Den hjælper mig med at holde styr på, hvad jeg spiser i løbet af dagen. Den er så smart, og man kan scanne sine varer nede i supermarkedet, og så fortæller den dig, hvor mange kalorier, der er i de pågældende varer.
Se flere billeder af Camilla i galleriet.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så meget har Camilla Framnes tabt sig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.