WOW: Boris Laursen er ikke til at kende

Den tidligere reality-stjerne og YouTuber er næsten ikke til at kende.

Af Louise Vilsbøl - 7. januar 2022 kl. 9:12

Det er fem år siden, Boris Laursen for alvor blev et kendt ansigt, da han deltog i ‘Paradise Hotel’, men de seneste år har han trukket sig fra mediebilledet og levet et mere stille liv i Spanien. Det er da heller ikke sikkert, man ville genkende ham, hvis man mødte ham på gaden.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende status på forholdet til Mikkel.

Da Boris deltog i ‘Paradise Hotel’, var han en veltrænet, spinkel fyr på 21, men nu er han 26 og jagter en karriere som professionel bodybuilder. Det er en drøm, han går benhårdt efter, og hele hans krop har i den grad fået vokseværk over det seneste år.

– Mit mål det er at stå på den største scene og blive en af de mest indflydelserige bodybuildere og influencere. Det er det, jeg brænder for, og forhåbentlig kan jeg også inspirere en masse på vejen til også at fortage sig en livsstilsændring. Selvfølgelig ikke lige så voldsom som min, fastslår Boris Laursen med et grin og afslører, at han har store ambitioner.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afslører utroskab og familieforøgelse

– Mit mål er Mr. Olympia, som vi siger i Spanien “Todo o Nada”. Og jeg er godt på vej, jeg har fået lagt fundamentet. Nu skal væggene og taget bare på. Siden jeg var 15 har jeg altid villet være bodybuilder og være personligtræner. Jeg startede på uddannelsen, da jeg var 17 år, og igen da jeg var 23 år, nu lader jeg mig ikke distraherer længere. Så nu som 26 årig har jeg færdig gjort Master Trainer DY-HIIT, uddannelsen som personlig træner og advanced personligtræner uddannelsen. Dette er kun begyndelsen, jeg vil blive ved med at vokse og tage diverse uddannelser og diplomer til selv at blive klogere og kunne hjælpe andre.

LÆS OGSÅ: Tina Lunds frygt for datteren blev til virkelighed 

Vil konkurrere med verdens største

Mr. Olympia konkurrencen afholdes hvert år i december, men ifølge Boris går der noget tid, før han er helt klar til at stille op, og så skal han først stille op i mindre shows, så han kan optjene et såkaldt pro card indenfor bodybuilding.

– Men jeg skænker det ikke en tanke at stille op i amatør shows, før end jeg føler, at jeg kan konkurrere med de største i verdenen, fastslår han målbevidst.

LÆS OGSÅ: Efter familiestrid: Nu får Linse hjælp af Mikkel Kessler

Boris Laursen lever den dag i dag af at være personlig træner og til sin egen træning får han hjælp af Dorian Yates, der er en engelsk bodybuilder, som i 90’erne vandt Mr. Olympia hele seks gange. Det er også ham, der har hjulpet Boris til at få uddannelsen som træner.

Man kan læse mere om Boris’ rejse på Instagram.

 

Læs mere om