WOW: ‘Bachelor’-babe har været på landsholdet i basket

Som ung var hun på ungdomslandsholdet, og senere spillede hun i USA.

Af Rikke Lynge - 3. september 2022 kl. 10:55

Caroline Dan brugte sin charme i ‘Bachelor’ til at komme i kontakt med Casper og Philip, men faktisk gemmer den smukke blondine på et kæmpe talent, som ikke særlig mange kender til, og som i den grad er et dyrt scoretrick at have i lommen.

Artiklen fortsætter under videoen af Philip og Frederikke.

LÆS OGSÅ: Endelig skete det: ‘Bachelor’-Helena har ventet i evigheder 

– Jeg startede til basket som femårig, da min mor også har spillet, siden hun var teenager, og hele min familie har spillet basket. Jeg startede med at spille i Brønshøj, som er min hjemby, og i mine ungdomsår spillede jeg i SISU (basketball klub i Gentofte, red.), hvor jeg også var på ungdomslandsholdet, fortæller Caroline i en spørgerunde på Instagram.

Caroline spillede i sine ungdomsår både skoleturneringer og internationale turneringer, og som 15-årig startede hun på gymnasium med Team-Danmark støtte.

– Her rykkede jeg samtidig op til dame-ligaen og spillede på Nørrebro, fortæller Caroline fortsat.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise i nyt projekt med Remee og Casper Christensen

Basket i USA

Det vildeste i Carolines basket karriere er dog hendes år i USA.

– Jeg tog på collage i USA og spillede D1 basketball. Jeg er så taknemlig for, jeg overhovedet fik den mulighed, fordi det var enormt vildt, forklarer Caroline.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Lie Kaas i spidsen for stort TV 2-show

Siden college er det gået ned ad bakke med basketball.

– Jeg sluttede min karriere i SISU inden Corona, og siden har jeg haft andre prioriteringer og har hungret efter at komme på arbejdsmarkedet, slutter Caroline, der ikke fandt kærligheden i ‘Bachelor’, men siden har hun fået en sød kæreste.

LÆS OGSÅ: Iben Hjejle i stor sorg