Ægte 'Paradise'-drama fortsætter: Bliv voksen og få dig en uddannelse!

Luften er fortsat iskold mellem de to ‘Paradise Hotel’-vindere.

Af Louise Andersen - 16. januar 2019 kl. 15:01

Det er ingen hemmelighed, at sidste års ‘Paradise’-vindere, Lenny og Tine, ikke har det bedste forhold. De to har flere gange været ude med riven efter hinanden – særligt på de sociale medier.
Og nu er den gal igen. Lenny har nemlig postet et billede på Instagram, hvor han gemmer Tines ansigt bag et æg. Billedet er ledsaget af teksten: “Vi kendte ægget, før det blev kendt”. Lenny henviser til det famøse Instagram-æg, der startede som et forsøg på at slå Kylie Jenners like-rekord på 18 millioner likes. Det har efterhånden slået rekorden med flere længder, og ægget har netop rundet 45 millioner likes.
LÆS OGSÅ: Gustav efter endt forhold: Jeg har aldrig været så lykkelig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked


LÆS OGSÅ: Lenny og Nadja i parforholdstest: Hun er en taber!
Tine har dog svært ved at se det sjove i ægget, og hun har kommenteret Lennys opslag med: “Grow up og få dig en uddannelse, du kan ikke blive ved med at leve på dit “kendisliv”, og hun uddyber over for Realityportalen:
– Jeg tænker egentligt ikke så meget. Det bekymrer jeg mig ikke om, men jeg kan se, at jeg ikke er den eneste, som synes, at han skal vokse op. Han er hurtig til at slette de negative kommenaterer jo.
Og Tine er ikke i tvivl om, hvorfor Lenny har lagt billedet op.
– Én ting: Opmærksomhed. Han lever jo af opmærksomheden, så noget skal han blive ved med at køre i.
LÆS OGSÅ: Linse vinder pris: Jeg er så stolt og overdrevet glad

Lenny: Det er bare for sjov

Ifølge Lenny er der ingen ond hensigt med billedet. Det er ren og skær sjov.
– De fleste mennesker ved godt, at Tine og jeg ikke taler sammen. Hun har hængt mig ud i medierne flere gange, fordi hun er sur og indebrændt, og det forstår jeg godt. Jeg synes, at det er et rigtig godt billede, og jeg blev sgu også glad, da Jonas Evaristi sendte det til mig i morges. Synes det var synd at begynde at klippe folk ud, og jeg gad simpelthen ikke have Tine op på min Instagram, siger Lenny og forsætter:
– Så jeg prøvede med forskellige emojis, men kunne ikke rigtig finde én, der passede. Og så faldt mine tanker lige på det hypede æg, som er total fremme i medierne, og som lige har slået Kylie Jenners verdensrekord i likes på Instagram. Så fandt jeg en ægge-emoji i den rigtige farve, og så var billedet reddet. Der er egentlig ikke noget ondt med det. Jeg synes bare, at det kunne være meget sjovt.
LÆS OGSÅ: Nadja afslører: Jeg brød mig ikke særlig meget om Lenny
Du kan se Lennys Instagram-opslag herunder: 


LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Populær tv-vært er blevet far igen
LÆS OGSÅ: Nadia Shila åbner op om fødslen: Min mor skal filme den