WOW! 'Årgang 0'-stjerne i vild forvandling under coronakrisen

Mathilde er en af dem, der har mærket de såkaldte coronakilo på sidebenene. Endda en hel del af dem.

Af Caroline Grønne Wigdal - 15. maj 2020 kl. 16:55

Målet var, at Mathilde Mulvad Beuschau skulle stille op i bikinifitness i Spanien i næste måned, men så kom coronaen og satte en stopper for den plan. Det fik ‘Årgang 0’-stjernen hylet helt ud af den. Hun havde ellers længe været på en stram diæt og var kommet langt ned i vægt.
LÆS OGSÅ: Reality-stjerne er blevet mor: Det var en lynfødsel
– Jeg var nede og veje 61 kilo, da det gik op for mig, at konkurrencen ville blive aflyst. Og så gik jeg igang med en total overspisning, hvor jeg bare åd og åd. Det var faktisk ret voldsomt. Jeg begyndte at spise alle de ting, som jeg ikke måtte spise under diæten, siger Mathilde til Realityportalen.

Mathilde på diæt. Billedet er taget omkring tidspunktet, hvor Danmark lukkede ned. (Foto; Privat)


– Jeg havde savnet friheden ved at spise, hvad jeg havde lyst til. Og så kedede jeg mig under karantænen, siger hun om grunden til, at hun spiste så meget.
SE BILLEDERNE: Paradiso har ubevidst gennemgået stort vægttab

Stadig klar på bikinifitness

Det stod på i  omkring halvanden måned, til hun en dag hoppede på vægten og kunne se, at hun havde taget cirka ni kilo på. Og derfra begyndte hun at spise normalt igen og bevæge sig mere.
– Så gik det faktisk ret hurtigt med at tabe sig. Meget af det var jo også væske, siger hun.
LÆS OGSÅ: Endnu en ‘Paradise’-baby er født

Cirka ni kilo og halvanden måned senere. (Foto: Privat)


Det er ikke normalt, at hun på den måde slipper kontrollen, men det havde hun brug på det tidspunkt. Nu vil Mathilde sigte efter at stille op i bikinifitness næste år.
Udover at hun er tilbage ved sin normale vægt, er hverdagen nu også blevet mere normal, da hun igen møder ind på job. Det er et nyt job som online coach, som hun er meget glad for at have fået.
LÆS OGSÅ: Laura og Isse fra ‘Sommerdrømme’: Det lå ikke i kortene, at vi skulle være kærester
– Og så føles det fantastisk at være tilbage i min krop, som jeg kender den. Før tog jeg ingen billeder af min krop, og jeg ville ikke engang gå rundt i mit eget hjem med bar mave. Jeg følte mig slet ikke tilpas før, men det gør jeg nu, siger hun.