WHAT: 'Vild med dans' førte Rikke Gøranssons eks sammen med ny pige

Rikke Gøranssons ekskæreste Mads forelskede sig på ny, da han så sin nuværende kæreste i ‘Vild med dans’.

Af Lykke Buhl - 13. september 2019 kl. 20:38

Det er bestemt ingen skam, hvis mundvandet godt kan komme til at løbe lidt, når alle de smukke mænd og kvinder tropper op i ‘Vild med dans’ i deres stiveste puds.
Men det er bestemt ikke alle, der gør noget ved fascinationen. Men det gjorde ‘Paradise Hotel’-værten Rikke Gøranssons ekskæreste Mads Madsen, da han så sin nuværende kæreste Laila Friis-Salling i sidste års omgang ‘Vild med dans’.
– Jeg sad hjemme i stuen med min mor og så ‘Vild med dans’ og tænkte, at hun så fandme sød ud, hende Laila der. Så prøvede jeg så at række ud til hende, og nu står vi her i dag, røber Mads.
LÆS OGSÅ: Linse bekræfter nyt program: Kvæstet efter uheld
Mads og Laila er nemlig sammen troppet op til premieren på ‘Vild med dans 2019’. Her hepper de selvfølgelig på Lailas tidligere dansepartner, Morten Kjeldgaard, der i år skal svinge sangerinden Coco O. rundt. Men det er altså ikke kun Morten, der er trækplasteret.
– Det er også fordi, det er ‘Vild med dans’, der har bragt os sammen, at vi skal ind og se det, smiler en forelsket Laila.
Hende og Mads svæver stadig på en lyserød sky efter et lidt over et halvt år som kærester og næste skridt er at flytte sammen, da Laila nu bor i Aalborg, mens Mads bor i København.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjener kassen på ‘Vild med dans’

Mads og Laila er i aften inde og nyde premieren på ‘Vild med dans’ sammen (Foto: Anthon Unger).


Mads kontaktede som sagt Laila efter han havde set hende i ‘Vild med dans’ sidste år. Laila røg ud i midt oktober, cirka midt i sæsonen, hvor finalen blev holdt i november.
Parret havde først deres første møde i december – omtrent et halvt år efter Mads’ brud med Rikke Gøransson. Herefter tog forholdet fart, og i februar i år stod Laila og Mads officielt frem som kærester, hvilket de altså stadig er.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne åbner op om kæresten: Det er hjerteskærende
LÆS OGSÅ: Anderledes ‘Vild med dans’-premiere: Alle er sikre – for nu!

Læs mere om