WHAT! Teiturs søstre køber julegaver for ham

Enten narrer den kloge den mindre kloge, eller også nyder Teitur at være den eneste dreng i søskendeflokken, han køber i hvert fald ikke selv julegaver.

Af Rikke Lynge - 21. december 2019 kl. 8:55

Faste seere af seneste sæson af ‘Paradise Hotel’ ved, at Teitur ikke er dansk, men er fuldblods færing. Selvom Teitur taler et flot dansk sprog, så er der danske vendinger, han ikke er helt bekendt med. Det blev bekræftet i ‘Paradise Hotel’, hvor Teitur for eksempel ikke kender udtrykket ‘at slå mave’. Teitur troede, at det handlede om at træne.
LÆS OGSÅ: Teitur afslører nye tv-planer
Teitur er bosiddende i Danmark, men når juleaften nærmer sig, så pakker han tasken og vender næsen hjem til familien på Færøerne, hvor Teitur skal fejre juleaften med sin store familie.
– Hjemme hos os er vi en stor familie sammen juleaften, da min far har tre børn og hans kone har tre børn. Og de har også børn. Så vi er virkelig mange, fortæller Teitur til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: WOW: Ny ‘Paradise’-babe har været sammen med tre tidligere paradisoer
Ifølge Teitur er traditionerne på Færøerne ikke meget anderledes end i Danmark, men der er dog en væsentlig forskel.
– Traditionelt foregår det på sammen måde som i Denmark, men vi spiser ikke flæskesteg. I stedet spiser vi and og gås. Derudover bliver der hygget på fuld skrue med familien og selvfølgelig med pakker under juletræet.
Teitur er nok den eneste, der ikke kender en eneste gave under træet, da han hverken skal bekymre sig om gaveræs og gaveindpakning.
– Jeg har det meget nemt med julegaver, for det fikser mine søstre for mig, og så sender jeg bare pengene, fortæller Teitur til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Paradiso raser over utroskabsrygter
LÆS OGSÅ: Skuffet Mascha Vang: De har stjålet fra Hollie