WHAT! Realitystjerner i vild krig - Her & Nu

WHAT! Realitystjerner i vild krig

Der kører en vild beef mellem de to holdkaptajner, der senere i dag skal udfolde sig i en sand realitykrig.

Af Lykke Buhl - 14. december 2019 kl. 14:56

I dag klokken 16 kommer der til at foregå en sand krig mellem et hav af realitystjerner. Der skal nemlig udspille sig en paintball dyst på banerne ved det københavnske Reffen mellem to realityhold anført af henholdsvis ‘Robinson’-Bille og ‘Paradise Hotel’-Lenny.
– Jeg blev udfordret af hr. Bille Bay til en paintball krig for noget tid siden, og jeg siger aldrig nej til en god challenge, forklarer Lenny, der dog ved Realityportalens deadline stadig havde til gode at få stillet et fuldt hold.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen på operationsstuen: Det er min krop
– Jeg er stadig igang med at få samlet et hold, og jeg skal nok nå det. Lige pt er det Teitur, Jonass, morfarfortæller og Mads Bryrup. Philip May kan ikke være med, han slås stadig med sit knæ, forklarede Lenny, der i første omgang havde den tidligere soldat Philip på sit hold.
– Jeg skal desværre ikke med alligevel, da jeg ikke må løbe endnu, fordi jeg stadig har problemer med knæet – og jeg kan simpelthen ikke styre mig i sådan nogle situationer, så jeg er bange for, der sker noget, forklarer Philip om sin tilbagetrækning.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Paradise’-Mads Bryrup kendt skyldig i narkokørsel

Vild beef

Hvis man spørger ‘Robinson’-modstanderen Bille, så forstår han godt, hvorfor Lenny har problemer med at samle et hold.
– Lenny havde lidt problemer med at finde frivillige, og det kan man jo et eller andet sted godt forstå med det stjernehold, jeg dukker op med. Jeg har Baris og Jaffer fra ‘Robinson’, Casper Nicolaisen, Mark Bøgelund og Morten fra ‘Ex on the Beach’ og Rasmus Nielsen fra ‘For lækker til love’ – og mit hemmelige våben Mantas Siuksta aka mit sponsorerede russiske barn fra SOS Børnebyerne, lyder det med et glimt i øjet fra Bille.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne opdager lidelse: Nu tager hun drastisk valg
Det stjernespækkede hold er dog ikke noget, der afskrækker holdkaptajnen Lenny på modstanderholdet.
– Jeg har set hans hold, og jeg må ærlig indrømme, at jeg ikke er imponeret, griner Lenny og fortsætter:
– Det bliver en spændende kamp, men så længe han har Mark Slem, Baris og Casper Nicolaisen på sit hold, så kan jeg ikke se, hvordan det skal gå galt? Baris kan ikke koncentrere sig, fordi han går og tænker på Tessie – BANG, HEADSHOT – Mark Slem står nok et sted på banen og imiterer Philip May – BANG, HEADSHOT – og jeg bliver mildest talt imponeret, hvis Casper overhovedet kan løfte et skydevåben! Hvad det angår, så tror jeg næsten, manden er en lover og ikke en fighter, lyder det kækt fra Lenny.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Ung mor har fået stor skønhedsoperation

Hvilket hold tror du vinder paintball krigen?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører hemmelige detaljer om ‘Paradise Hotel’

Store planer

Selv om det kan virke som spas og løjer, så har realitystjernen bag, ‘Robinson’-Bille, store tanker for fremtidige krige.
– Det er som udgangspunkt en skide sjov eftermiddag efterfulgt af bytur, men planerne for fremtiden er at gøre det til et fast event, forklarer han.
Det hele er dog stadig på tegnebrættet, men Bille – der fandt sin kærligheden til den farverige krigsform, da han boede i Sydafrika – har mange idéer. Han håber på, det kan blive til et årligt event, hvor flere hold – også gerne et fanhold – dyster mod hinanden i paintballens ædle kunst.
LÆS OGSÅ: Fie Laursens nye fyr: Vi skal være sammen resten af livet
– Tricket er så at finde ud af, hvordan vi skal vise det. Det kan være tilskuerpladser. Om det bliver med navne på ryggen, eller hvis budgettet er til det: pleximasker, så man kan se ansigterne. Ellers kan det godt blive lidt svært. Der har også været tale om GoPro på vores geværer, så man måske kan følge med på en skærm, fortæller Bille om de mange idéer.

Ville du se med til reality-paintball-krig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Nybyggerne’-deltager scorer 3 millioner
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager: Jeg har lyst til at brække mig over ham